Vídeos, vídeos i vídeos pel 2020

La fotografia i el vídeo estàn essent un dels plats forts d’aquest 2020. A l’evidència de que el vídeo és el format del nostre temps amb un gran ratio de consum se suma que les xarxes socials i la necessitat de les marques de tenir un Story telling. Això ja va impulsar diversos projectes en aquest sentit a principis d’any.

Vídeo 360º de producte, impactant i al vostre abast

Un vídeo val més que mil imatges, diuen. I és cert. Cada cop es llegeix menys i passem la vista per sobre les imatges essent molt difícil que una ens impacti i li parem atenció. Quants cops heu consultat una web i heu pensat, conscient o inconscientment, "quina mandra entendre tot això". I heu tornat endarrera. 

Però si hi ha un vídeo, i és curt, la cosa canvia. El mirem i assimilem molt millor tot el que ens expliquen. I més si estem a una xarxa social, ón anem passant amb el dit per tot el que es publica sense parar gaire atenció... excepte si hi ha un vídeo que sembla interessant i ens enganxa. 

Producció Video per IGBA - Biosimilars

Durant finals de 2018 i principis del 2019 hem estat immersos en la producció, incloent totes les àrees (direcció, il·lustració, copy, muntatge, doblatge, etc...), del vídeo de la IGBA sobre els Biosimilars. Els conceptes a treballar eren complexes i el públic objectiu específic (Metges), però el resultat havia de ser molt entendible sense renunciar al rigor que un medicament requereix. Vàrem estar treballant amb conceptes com Comparabilitat, Processos de regulació de medicaments, Variabilitat de les substàncies biològiques, etc... Molt interessant per a nosaltres i un privilegi poder formar part d'un repte tant ampli. 

 

 

La direcció del projecte ha estat duta a terme per membres del IGBA des de Bèlgica i Suïssa. 

A més, la validació i algunes reunions han estat amb gairebé tots els membres de la IGBA  :

 • Association for Accessible Medicines (AAM-USA)
 • Canadian Generic Pharmaceutical Association (CGPA-Canada)
 • Generic & Biosimilar Medicines Southern Africa (GBM-Southern Africa)
 • Japan Generic Medicines Association (JGA-Japan)
 • Jordanian Association of Pharmaceutical Manufacturers (JAPM-Jordan)
 • Indian Pharmaceutical Alliance (IPA-India)
 • Medicines for Europe (Europe)
 • Taiwan Generic Pharmaceutical Association (TGPA-Taiwan)
 • In addition, the generic medicines associations of Australia, Mexico, Malaysia, Saudi Arabia, and Brazil are Associate Members

The Original Wailers actuen a Barcelona el 26 de febrer, dintre de la jonada homenatge 'Bob Marley Day'

 Les sessions musicals Caníbal Sound System & Vibes Reggae porten a Barcelona The Original Wailers, el grup amb dos dels components que van acompanyar al legendari Bob Marley. The Original Wailers, han estat nominats als Grammy 2013 com a millor banda reggae amb el seu àlbum 'Miracle'.

Bilbao, València, Barcelona, Madrid i Pamplona acullen una nova edició de la celebració mundial pel naixement de l'estrella jamaicana que va deixar empenta a nivell mundial en la música reggae, Bob Marley.
 
Febrer és, des la seva mort al 1981, el mes Marley. En aquesta ocasió, el tribut vindrà presentat per The Original Wailers, banda que compta amb dos dels músics que van acompanyar Bob Marley en els més de 250 concerts pels cinc continents, el teclista Tyrone Downie i el guitarrista Al Anderson.
 
 • Dia de l'activitat: 26.02.2014
 • Horari: 21:30h
 • On es fa: Sala Apolo. Avda Paral·lel, 111-113
 
Dinàmic Comunicació és l'agència encarregada de la gestió de la comunicació, contactes de premsa i realització d'activitats especials per a Caníbal Sound System.

Els cinemes Full HD ofereixen cada dimarts versió original subtitulada en totes les seves pel·lícules

Des del proper 4 de febrer, tots els dimarts no festius es convertiran en el 'Dia de la VO' als cinemes Full HD del Centre Comercial Splau de Cornellà de Llobregat. Dinàmic Comunicació ha gestió les accions de 'publicy' i la seva presència als mitjans.

El cinema doblat, i ara també, el cinema en versió original, a més del cinema majoritari, el minoritari, el comercial, l'infantil i d'autor, espai per als clàssics i els curtmetratges, les operes, els concerts i els esdeveniments esportius.

Les 28 sales dels cinemes Full HD donen per a molt joc.

 Després de l'ampliació a 10 sales més del passat mes juliol que ho converteixen en el multisales més gran d'Espanya, i de l'aposta per una oferta de programació més minoritària com són la projecció d'òperes,els cinemes Full HD tornen a donar la campanada els dimarts. Totes les sales oferiran pel·lícules en VO, reservant les cinc pel·lícules de major èxit de la cartellera per a la versió doblada, amb la finalitat de no deixar sense opcions de programació als clients habituals.

Qalidès, Terrers del Penedès, creix amb la incorporació del celler Mas Candí

Qalidès incrementa el nombre d’associats amb la incorporació del celler Mas Candí. Amb aquesta adhesió, Qalidès suma ja tretze cellers que comparteixen la filosofia del respecte a la vinya, el raïm i el seu entorn. Mas Candí és la unió de 4 joves viticultors que elaboren els seus vins a partir de varietats autòctones i sense la utilització d’adobs químics ni pesticides.
La junta de Qalidès va aprovar la seva incorporació per unanimitat en la assemblea ordinària celebrada el passat 25 d’octubre. Mas Candí és el celler més jove dels que formen part de Qalidès, tot i que els seus vins ja són reconeguts arreu del país. Dinàmic Comunicació porta las comunicacions tant externes com internes de Qalidès.
 

El curt argentí ‘Luminaris’ guanya el primer premi de la 14a edició de Fantosfreak

Rafa Dengrà i Andrés Muschietti en FantosfreakUna proposta ambientada als anys 40, i de poc més de sis minuts,  dirigida pel director argentí Juan Pablo Zaramella, ha guanyat la 14a edició del Festival de Cinema de Fantàstic, de Terror y Freak, Fantosfreak. El seu treball es caracteritza per utilitzar la tècnica de la pixil·lació, que consisteix en l’animació en stop motion d’actors de carn i os. ‘Luminaris’ ha estat un dels curts més premiats en l’últim any, amb més de 200 guardons rebuts, inclosa la seva preselecció als ®Oscars de 2011.

El premi del públic va ser per a la pel·lícula catalana ‘Fist of Jesus’, de David Muñoz i Adrián Cardona. Aquest premi va ser lliurat per el director de cinema Andrés Muschietti, que ha dirigit el curt ‘Mamá’, que va servir de base per al seu llarg del mateix títol, estrenat al març amb gran èxit a la taquilla espanyola i nord-americana.

 

Llistat de premiats

 

 • 1er Premi Fantosfreak: "Luminaris" de Juan Pablo Zaramella (Argentina)
 • 2on Premi Fantosfreak: "Hotel" de José Luis Alemán (Madrid)
 • 3er Premi Fantosfreak: "Chilly" de Dylan Kohler (USA)
 • Premi Garmanbozia: "Gaping Dead" de Cristian Font (Valencia)
 • Premi del Públic: "Fist of Jesus" de David Muñoz i Adrián Cardona (Barcelona/Ibiza)


Mencions especials del jurat per a:

 

 • "La imagen en la lengua" de Pablo Palazón (Madrid)
 • "Le Revenant" de Victor Druillet (Francia)
 • "Tous les hommes s'apellent Robert" de Marc-Henri Boulier (Francia)

Mas Comtal celebra el 20è aniversari del celler i presenta el nou vi blanc Antistiana 2011

Mas ComtalVa ser al 1993 quan el celler Mas Comtal va adquirir personalitat pròpia, gràcies, sobretot, a l’impuls dels germans Milà, Albert i Joan. Va ser precisament y Albert Milà qui va presentar dintre del cicle ‘Dimarts Qalidès’ els nous vins d’aquest any. L’Antistiana 2011, elaborat amb la varietat Incroccio Manzoni, i l’escumós rosat 20 aniversari Mas Comtal, elaborat amb la varietat Merlot, van ser els vins més singulars presentats a La Taverna Vinseum de Vilafranca del Penedès.  Albert Milà va estar acompanyat de l’assessor elaborador de Mas Comtal, Miquel Medall.

La finca Mas Comtal, ubicada en el població d’Avinyonet del Penedès, és un projecte iniciat a començaments dels 80 que ha donat com a resultat uns vins especials, singulars i fidel empenta de l’entorn, que genera unes condicions òptimes per al conreu de la vinya: amb sòls calcaris i permeables que permeten el conreu de 8 varietats: 3 de blanques i 5 de negres. Xarel·lo i Chardonnay, en blancs, i Merlot, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc, en negres, són les que disposen de més extensió de plantació i les que ofereixen uns vins de més alta expressió.

 

 

L'estratègia d'influencers màrqueting en blogs i xarxes socials

La majoria de les marques nord-americanes estan emprant l'influencer màrqueting, encara que la quantitat de diners que li dediquen és limitada, segons un estudi de Technorati Media de desembre de 2012.

L' influencer màrqueting és un tipus de màrqueting en el qual les empreses utilitzen als usuaris més influents de les xarxes socials -líders d'opinió- perquè els ajudin a difondre el seu missatge als mitjans socials. D'aquesta forma, bloguers, tuiters, i altres usuaris, es converteixen en prescriptors de les marques.

Des de Dinamic Comunicació establim amb els nostres clients l'estratègia de màrqueting apostant, de manera consolidada, pels prescriptors de marca.

Per a més informació, www.marketingdirecto.com 

El mercado de las apps móviles generará 34.800 millones de euros en 2012

El mercado de las apps móviles generará 34.800 millones de euros en 2012

Con el aumento en la penetración de smartphones y tablets, el crecimiento continuo del número de apps y la actualización de las ya existentes es inevitable. Así, se ha conseguido que el mercado de las aplicaciones móviles vaya a cerrar el año con un valor de 34.800 millones de euros, aunque se espera que crezca hasta los 240.000 millones en 2016, según los datos de Gartner.

Los minoristas europeos se adaptan a las nuevas expectativas del consumidor, provocadas por las nuevas tecnologías

Los minoristas europeos se adaptan a las nuevas expectativas del consumidor, provocadas por las nuevas tecnologías

 

Los minoristas en Europa Occidental y Rusia deben ser muy conscientes de que los cambios en sus negocios están provocados por las nuevas y emergentes tecnologías. Pero incluso dentro de este grupo, las diferencias sobre el impacto de algunas novedades, como las redes sociales, son sustanciales según una encuesta realizada a minoristas de Reino Unido, Francia, Alemania o Rusia por el grupo The Economist. Por ejemplo, más de un tercio de los minoristas en el Reino Unido e Italia informaron de que las redes sociales han sido la principal causa en los cambios sufridos respecto a las expectativas de consumo de los últimos cinco años, mientras que tan sólo una de cada diez tiendas en Rusia confirmaron lo mismo.

Para los jóvenes, el móvil es cada vez más importante en las compras

El móvil es cada vez más importante en las compras en el colectivo de jóvenes

 

El retail multicanal, una tendencia de consumo que no deja de crecer, ha encontrado en el teléfono móvil su aliado perfecto. Según un estudio realizado en Estados Unidos y Reino Unido por Econsultancy, aunque no sorprende, cada vez está más claro que el móvil tiene un papel predominante en la vida de los compradores.

La proporción de usuarios que se sirve del móvil para hacer una compra sigue siendo una minoría, un 28% en Estados Unidos y un 25% en Reino Unido en 2012. Pero se trata de un grupo que crece rápidamente y que, desde 2011, se ha duplicado, cuando se situaba en el 12% y el 13% respectivamente.

Internet crece hasta un 21% de la publicidad y devora a la prensa

Internet crece hasta un 21% de la publicidad y devora a la prensa

Internet absorberá casi un tercio de la publicidad en los mercados más desarrollados en 2014 y más de una quinta parte en el mundo. Y lo hace a expensas de la prensa. Los nuevos medios concentran el crecimiento del mercado de la publicidad, con un fuerte empuje de los grandes países en desarrollo: China, Brasil y Rusia, pero también Indonesia, Argentina, Sudáfrica y Corea del Sur.

Las marcas ya no necesitan anuncios, sino defensores de sus productos

Las marcas ya no necesitan publicidad, necesitan defensores, personas que le digan a todo el mundo lo que saben sobre lo maravilloso que es su producto. Pero antes, las marcas necesitan saber quiénes son sus defensores y cómo llegar hasta ellos.

Amazon.com, Red Bull, The Body Shop o Google han construído sus marcas sin necesidad de recurrir a la publicidad. Sus defensores de marca son como su departamento de marketing. “Hemos desarrollado todo nuestro negocio y, de hecho, toda una categoría, a través del poder de nuestros fans y defensores”, asegura Kristin Harp, manager de marketing para EEUU en SodaStream.

La publicidad online podría empezar a segmentarse según los hábitos de consumo de la televisión

La televisión, como cualquier otro dispositivo digital, se está haciendo cada vez más inteligente. Por ello, hay compañías de bases de datos que ya se han dado cuenta y están aprovechando que, por ejemplo, las televisiones ya lleven conexión a internet incorporada.

Tal es el caso de Datalogix que, en las últimas semanas, ha lanzado un nuevo producto con el que pretende permitir a los compradores de publicidad digital que segmenten los anuncios para los internautas en función de los programas que estos ven en la televisión. El producto es el resultado de un acuerdo con TRA, empresa adquirida por TiVO el mes pasado y que dispone de datos de consumo de televisión de las cajas de cable de más de 4 millones de hogares de EEUU.

El 62% de los usuarios móviles comparte su localización en fotos y posts

La geolocalización todavía no se ha convertido en la enorme revolución que se esperaba, pero parece que está en el buen camino. Según un reciente estudio, cada vez hay más personas que comparten su localización a través de los dispositivos móviles cuando se conectan con sus amigos en plataformas sociales.

Según los datos de JiWire, que ha analizado las tendencias de localización y contenidos, un 62% de los usuarios móviles ya añade su geolocalización en los posts y fotos que sube a las redes sociales. Eso sí, las tasas de adopción varían entre los usuarios: mientras en Facebook el 88% de los usuarios comparte su localización al menos una vez al mes, el 71% lo hace en Google+. En Twitter el porcentaje se sitúa en el 68% y en Instagram el 60%.

Pero estos porcentajes también tienen mucho que ver con la popularidad en general de las propias plataformas sociales y sus aplicaciones. Facebook es la aplicación más popular, con un 91% de la base de usuarios móviles, seguido por Google+ con un 66%, Twitter con un 61% e Instagram con un 51%.

Las motivaciones que mueven a los usuarios a compartir su localización son, principalmente, dejar que familiares y amigos sepan dónde están (49%), porque la aplicación permite hacerlo de forma sencilla (31%), para encontrar a personas que estén cerca (26%) o simplemente no saben muy bien por qué lo hacen (24%).

  Más info a marketingdirecto.com

Las marcas deben generar engagement para conectar con su público a través de los móviles

Parece más que evidente que el móvil está empezando a desplegar todo su potencial en gran medida ya previsto. Ahora, los consumidores organizan sus vidas en torno a los dispositivos inteligentes gracias a la gran afluencia que tienen. Según el director ejecutivo de eBay, John Donahoe, han aumentado las transacciones móviles, mientras que en toda la industria de investigación, se están mostrando gratas experiencias en los hábitos de compra de los consumidores móviles.

Pero aún así, las marcas tienen mucho camino por recorrer para hacer del móvil su mejor amigo y mayor potencial para conectar con su público. Así que, en ese sentido, les mostramos esta infografía que ofrece términos de experiencias de compra móviles, en comparación con lo que esperan los consumidores.

 

Más info a marketingdirecto.com

Las pequeñas agencias deben ir abandonando la especialización por el servicio completo

Las pequeñas agencias deben ir abandonando la especialización por el servicio completo

En un mundo en el que las grandes agencias y la constante consolidación son la norma, hay muchas pequeñas agencias que están encasillándose a sí mismas. Ahora hay agencias digitales, de aplicaciones, de e-commerce, de social media, que eligen un área en el mundo de la publicidad y promocionan su especialización. Una estrategia que puede parecer lógica teniendo en cuenta que con un número reducido de empleados es más efectivo aferrarse a algo que se sabe hacer, y hacerlo bien.

Pero las pequeñas agencias tienen que empezar a aprender a mirar más allá. Tienen y pueden hacer todo lo que sus clientes necesitan, ser una agencia de servicio completo, para ofrecer un valor real. Y es que a no ser que su objetivo sea el de ser adquiridas por una agencia más grandes, los servicios diversificados son el camino para conseguir clientes importantes y crecer de forma sostenible a lo largo del tiempo.

 

Más info en marketingdirecto.com

Loading...
Loading...