Comunicació i gestió de patrocinis del FIT, Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola

El Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola, FIT,  s'ha presentat a Barcelona amb gran èxit de públic i mitjans convocats. Dinàmic Comunicació ha gestionat la comunicació amb la premsa, la cerca de sinèrgies amb empreses i la de patrocinis, com l'aconseguit amb l'empresa de congelats Maheso. La presentació s'ha fet a l'FNAC El Triangle de Pl. de Catalunya i ha comptat amb la presència de l'alcaldesa de Cerdanyola, Carme Carmona; la regidora de Cultura, Monserrat MontielRosa Maria Soler, presidenta de Bambalina, membre de la fundació Xarxa i Joan Lorenzo, cap d’àrea d’espectacles de Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya.

Inaugurem el Website de StudioGlass en tres idiomes per a mantenir la seva vocació Internacional

Un parell de mesos hem estat immersos en el desenvolupament de la pàgina web de StudioGlass i el resultat ha estat enormement gratificant. Podeu veure-ho vosaltres mateixos a  www.studioglass.es

Les necessitats de comunicació de l'empresa eren un repte, ja que, tot i que treballar en la decoració de ampolles de vidre per a packaging, PLV, màrketing., etc..., el producte que resulta de la seva activitat es destina a 3 públics molt diferents: retail (Ritzenhoff Design), ampolles i envasos (departaments de packaging) i Copes i Gots (per a accions de màrketing).

Així doncs, hem hagut d'interioritzar diferents formes de presentar els seus productes / serveis, buscar la millor forma de comunicar les seves virtuts i, a la mateixa vegada, definir la necessitat sobre disposar d'àrees de comunicació a la web de la activitat de l'empresa. 

La Web del futur als Cines FULLHD, El Punt Vallès i El Punt Ribera

Durant la primera part de l’any 2014 hem estat treballant de forma intensiva en la nova web dels Cines FULLHD i que després s’ha aplicat als demés cines del grup El Punt.

La necessitat

La necessitat es va plantejar per diversos motius i ens vàrem posar mans a l’obra sempre tenint em ment els objectius.

El primer dels motius va ser voler oferir a l’usuari una experiència el més clara possible. Sense elements innecessaris, sense excés de literatura i centrada completament en el producte: les pel·lícules. Qualsevol persona havia de poder mirar, triar i comprar sense grans complicacions, decoracions o passos.

Comunicació del concepte "La millor oferta cinematogràfica d'Espanya"

Els Cines FULLHD gràcies a la seva innovació continuada ha inventat el nou concepte “La millor oferta cinematogràfica possible” per a superar els seus dos grans èxits, un per cada any de vida, del mil·lió d’espectadors i beneficis – el primer any -, i convertir-se en el cinema amb més sales de l’estat Espanyol obtenint de retruc el segon lloc al rànking de vendes nacional.

El concepte es basa en una idea simple: que tothom, però tothom de veritat, trobi un motiu (una pel·lícula, un tipus de cinema, una tarifa reduïda, un format, un idioma...) per venir als Cines FULLHD. O fins i tot que s’hi planti amb la seguretat que alguna cosa interessant trobarà.

Amb aquest objectiu el cinema ofereix dilluns de repesca (joies ja emeses que has de veure als FULLHD sí o sí), els dimarts V.O.S. (per disfrutar de les interpretacions originals), els dimecres i dijous dies fidelitat (a un preu imbatible) i les matinals infantils (on es troben fins a 12 títols infantils per a no fallar venint amb els més petits). A això hi podem afegir la Sala 28 experimental: una sala on es proven les últimes tecnologies per valorar-ne la seva rendibilitat i durabilitat. El resultat és que l’espectador pot veure la projecció del futur en aquesta sala, independentment de si aquell model de projector, butaca, so, etc... acabarà triomfant comercialment.

Rotund èxit del 1er Speed Tasting de vins de Qalidès a la Fàbrica de la Moritz

Estem pletòrics, satisfets i amb l’eufòria resultant de la feina ben feta i les fecilitacions de públic, periodistes, enòlegs i els propis elaboradors dels Cellers. El més important i el que marca l’èxit de la convocatòria és que la gent s’ho va passar bé, així de fàcil i contundent 

L’event, celebrat el passat 5 de Juny de 2014, va comptar amb més 100 assistents i amb una nutrida representació de periodistes de diferents mitjans com ElPeriódico, rtvvilafranca.com, revistayoung.cat, Mar Galván (vinetur.com entre altres), Rodrigo Mestre (cartavariada.com entre altres), Vadevi, cupatges.cat , Revista Cuina, revistavinosyrestaurantes.com , etc... sumillers de primer nivell com Juan Muñoz (www.sommelier-masterclass.com) o Sergi Figueras (Bar à Vins Moritz), representants de les empreses col•laboradores LestBonus, Bar à Vins Moritz i, evidentment, l’equip al complert de Dinàmic Comunicació.

 Podriem extendre’ns sobre l’èxit de participació, de ressò mediàtic, de valoració dels elaboradors, d’acompliment d’objectius, etc... però ens quedem amb els comentaris d'ànim i felicitació que ens vàren fer elaboradors, empresaris, clients, amics i col•legues. Aquí us deixem un collage del fotocall d’entrada i el timeline de Twitter del hashtag #speedtasting (gràcies Revista Young per pensar-hi) ón es recullen alguns dels tweets. 

Organizamos el primer Speed Tasting de vinos de terruño

El acto tendrá lugar el próximo jueves 5 de junio de 2014 a las 19h en la Fábrica Moritz Barcelona de la Ronda Sant Antoni 39. La propuesta contará con la presencia de los 13 elaboradores de las bodegas que forman parte de Qalidès.

Se trata del primer acto pensado, creado, organizado y llevado a cabo desde Dinamic Comunicació. Para ello contaremos con los elaboradores de la associación Qalidès que presentarán sus vinos de "terroir" a los asistentes, el emblemático espacio Moritz Bar a Vins, la distribución de entradas a través de LetsBonus i el servicio de copas de Riedel.

El objetivo es dar a conocer las especiales características de los vinos de terruño y, junto a nuestros compañeros de viaje en esta aventura, acercar los vinos de esa gama al público y prensa en general en un evento con un formato innovador, fresco y nunca visto en nuestro país. Todo ello a través del mejor canal, en el mejor emplazamiento y con los mejores recursos (conocimiento y experiencia, copas y vinos).

  • Día: Jueves, 5 de Junio
  • Hora: 19h (Afterwork)
  • Lugar: Fábrica Moritz Barcelona (sala 39) del espacio Moritz. Ronda Sant Antoni, 39

Dinàmic Comunicació ha dissenyat la campanya de difusió d’ “Els dilluns de Repesca” als Cines Full HD

Dinàmic Comunicació, és la responsable la campanya  comunicació i màrqueting de la proposta “Els dilluns de Repesca” creada pels Cinemes Full HD per gaudir de pel·lícules que ja no es troben en cartellera. La campanya s'ha composat de diverses comunicacions a través de les xarxes socials, noticies al web del cinemes www.elsmillorscines.com, difusió mitjançant els blocaires especialitzats en el món cinematogràfic i també de la premsa en general. Com a annex a la campanya s'ha establert una sinèrgia amb el Centre Comercial Splau per tal de publicar a les xarxes socials  les diverses comunicacions que es facin sobre aquest nou cicle.

Des del passat dia 12 de maig, 18 sales dels cines Full HD del centre comercial Splau repescaran cada dilluns i de forma continuada pel·lícules emeses en els últims mesos i que ja no es troben en cartell, aplicant un preu fidelitat reduït de 4,5€, tant en 3D com en 2D.

Com ser actiu en els espais socials

Quan em pregunten per les xarxes socials els clients potencials, sol anar així: 

- Vull obrir un twitter/facebook/linkedin.
- Per què vols twiter/facebook/blog/linkedin?
- “Perquè hem d'estar a tot arreu" 

¿Per què es diu que "hem d'estar a tot arreu?" Bé, perquè sabem la importància de les xarxes socials, llegim els informes, assistim a les conferències, estem a Linkedin, naveguem per portals de màrketing, hem vist la pel·lícula "la red social", etc...

Però... Realment funcionen aquests espais? Fàcil i correcta resposta: Sí. Però amb un matís: fent bé les coses. O és que improviseu de la mateixa manera en totes les accions dels vostres negocis?

Reaprendre a enviar emails. 5 normes bàsiques per a no ser SPAM.

Porto gairebé 20 anys enviant emails i era (en passat) una de les “eines” d’Internet fàcils de fer servir, que ho aguantaven tot, revolucionàries, gratuïtes i que pràcticament no havien canviat en aquests anys.

Bé, doncs això s’ha acabat:hem d’aprendre a enviar emails. L’email ja no és fàcil, deixarà de ser gratuït en breu (per a empreses) i té moltes coses noves per aprendre.

Acte benèfic del món vinícola i gastronòmic ExtraFORVinarium reivindicant la formació i l’educació als projectes empresarials

La jornada es farà el 23 de maig i hi participaran personalitats del món de la gastronomia, el vi, l’esport, la cultura. L’acte, organitzat pe St. Paul’s English Academy, amb motiu del seu desè aniversari, recollirà fons per a l’ONG CODES-CAM, que treballa en projectes adreçats als infants i la seva formació al Camerun. 

 Amb motiu del 10è aniversari del centre St. Paul’s English Academy, el Museu del Vi de Vilafranca, Vinseum, acull el proper 23 de maig la jornada  benèfica ExtraFORVinarium, una primera edició on diferents empreses i personalitats del món empresarial compartiran les seves experiències en l’educació i la formació com a part del desenvolupament vital de les persones.  La jornada també reivindicarà  la manca d’aquests valors en altres societats i per aquest motiu es recollirà fons per a l’ONG  CODES-CAM, Cooperació pel Desenvolupament del Camerun, organització referència en tasques humanitàries al país centreafricà. 

Dinàmic Comunicació participa en l'organització d'una perfomance amb Paco León als cines Full HD

Aquest dilluns dia 5 de maig, a les 20h, el director de cine i actor Paco León presentarà als cinemes Full HD del Centre Comercial Splau,  la seva última estrena, 'Carmina y Amén', amb una perfomance especial. Dinàmic Comunicació, com a agència de comunicació i màrqueting dels cines, juntament amb el Centre Comercial Splau, han participat en l'organització d'aquest acte, denominat "Paco On Tour". Paco León presentarà personalment 'Carmina y Amén' al públic que hagi adquirit les entrades per a la sessió. El director portarà a terme una perfomance molt original relacionada amb la trama de la pel·lícula i apropar l'univers de Carmina, la protagonista, als espectadors. 

Els cines Full HD és la primera cita del "Paco On Tour", un cicle per cinc ciutats espanyoles, triades pels internautes en un concurs al web www.carminayamen.com. La pel·lícula, una producció d'Andy Joke i Telecino Cinema, amb la participació de Mediaset Espanya i Canal + i distribuïda per A Contracorriente Films, va ser reconeguda amb la Biznaga de Plata al Millor Guió per a Paco León i a la Millor Actriu de Repartiment, en l'última edició del Festival de Cinema de Màlaga. La pel·lícula ja es pot veure en cines.

Dinàmic Comunicació dissenya l'estratègia digital i web de Qalidès

Dinàmic Comunicació ha estat l'empresa que ha realitzat l'estratègia digital i disseny web de Qalidès, Terrers del Penedès, l'associació de vins de finca que engloba tretze cellers del Penedès. Dinàmic Comunicació s'ha encarregat de posar online tota la informació dels cellers tant per als entusiastes del vi i com per als professionals.

El conseller de la Generalitat i la Doctora Maite Costa

Èxit de l'estratègia de comunicació de Dinàmic dissenyada per al II Simposi FUNSEAM, Innovació i Sostenibilitat

Amb la presència del conseller d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, finalitzava aquest 28 de gener el II Simposi Internacional FUNSEAM, Innovació i Sostenibilitat, organitzat a Barcelona i que ha comptat amb el suport en l'àrea de comunicació de Dinàmic Comunicació. La cita internacional ha tingut una especial incidència en els mitjans econòmics i generalistes i ha suposat l'inici de la col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona.

El concert de La Pegatina a la Sala Apolo posa el cartell de entrades esgotades

El grup de rumba i ska català La Pegatina ha venut totes les entrades per a el concert del dimecres 19 d març, dins de les sessions Canibal Sound System, que s'organitza a Sala Apolo de Barcelona. Camí dels 900 concerts i amb quatre discs a la seva esquena, La Pegatina, es considerat el grup català més internacional de l'actualitat. 

En aquests deu anys de carrera, han recorregut 20 països i tothom te en ment les seves gires aisàtiques (a Xina i Japó) i les seves últimes incursions sudamericanes (a Equador, Argentina i Uruguai). A més, han aconseguit ser un les grups imprescindibles dels festivals més grans d'Europa com el nel Sziget (Hungria) o el Pinkpop (Holanda), entre molts d'altres. Aquest any donen un pas més enllà i presenten la gira “Lloverá y yo veré”

Si voleu participar en el  Meet & Greet amb La Pegatina, heu d'acabar la frase "Lloverá y yo..." utilitzant el hashtag #lloveraenapolo + @lapegatina + @sala_apolo a twitter o instagram (per participar és necessari comprar la entrada i ser membre d'Apolo 113).

L’èxit del Debat Qalidès augura una propera edició

"Valoració molt positiva" Aquest és el resum que la presidenta de l’Associació Qalidès (Mireia Torres), Terrers del Penedès ha fet de l’organització del primer ‘Debat Qalidès’ que ha portat per títol “La influència del sòl sobre l’expressió dels vins”.  Més d’un centenar de persones, entre cellers, institucions i representació de l’àmbit acadèmic van omplir el Fòrum Berger i Balaguer de Vilafranca del Penedès per sentir les conclusions de Claude i Lydia Bourguignon, directors des del 1990 del LAMS, principal laboratori d’anàlisis clíniques dels sòls a nivell mundial, i de Jaume Boixadera, cap del servei d’Ordenació Agrícola de la Generalitat de Catalunya. L’acte ha comptat amb la col·laboració de la DO Penedès. Dinàmic Comunicació se n'ha fet càrrec de l'organització i la comunicació.

 

Studio Glass obre el 2 d'abril el primer showroom d'Espanya d'ampolles personalitzades decorades

Studio Glass, empresa d'assessorament en la decoració del vidre, inaugura el proper 2 d'abril, a partir de les 19h, el primer espai d'Espanya on es pot veure una àmplia col·lecció de vidre industrial on cada ampolla es converteix en obres d'art. Dinàmic Comunicació gestiona la comunicació d'aquest event, on hi seran presents dissenyadors, clients i responsables de les empreses relacionades amb el sector de les begudes i l'alimentació, aprofitant la seva assistència a la Fira Alimentària. L'acte comptarà amb Dry Martini by Javier de las Muelas com a col·laborador. El taller es convertirà en un 'viver' d'empreses relacionades amb el disseny en vidre i es troba ubicat al carrer Còrsega, 240 de Barcelona.

La inauguració del showroom tindrà la participació de tres artistes: Pere Pascual i Roger Velázquez, que exposaran la seva obra fotogràfica, i Nei Albertí, amb una mostra de la seves escultures en forma de telaranya.

 

L’Associació Qalidès, Terrers del Penedès, organitza el primer ‘Debat Qalidès’ sobre "La influència del sòl sobre l’expressió dels vins"

Sota el títol “La influència del sòl en l’expressió dels vins”, organitza la primera edició dels ‘Debats Qalidès’ una aposta de l’Associació Qalidès, Terrers del Penedès, per donar a conèixer a la societat la ‘ciència vitivinícola’ que fa tan especials els vins de les diferents DO.

Aquest primer debat té com a convidats principals a Claude y Lydia Bourguignon, directors del laboratori LAMS, referència mundial en anàlisis clíniques dels sòls. Jaume Boixadera, cap del Servei d’Ordenació Agrícola de la Generalitat presentarà la seva ponència “Els sòls del Penedès i les seves característiques” on mostrarà una visió general del territori penedesenc.
La jornada, que se celebrarà al Fòrum Berger i Balaguer de Vilafranca del Penedès el proper dia 25 de març, començarà a les 9 del matí i es prorrogarà fins els 14h, incloent un tast de vins. Hi haurà servei de traducció simultània. Per a més informació www.qalides.cat/debat

Dissenys i desenvolupaments web de més de 4 anys, encara vàlids i actuals

Fent una mica de memòria podem recordar unes 150 websites fetes en els darrers 12 anys. No obstant, hi ha uns quants webs que encara segueixen actius i en plena vigència. Ens venen al cap websites com CUIMPB (Centre Ernest Lluch), EuropeG, IEB, AFCA, Enantia, Uquifa, etc... Es tracta de dissenys gràfics fets a la mida de les necessitats comunicatives i per tant amb una solvència que va molt més enllà de mers "dibuixos" o "modes" en els que es cau sovint. I avui dia segueixen vigents i autoadministrats pels professionals interns.

The Original Wailers actuen a Barcelona el 26 de febrer, dintre de la jonada homenatge 'Bob Marley Day'

 Les sessions musicals Caníbal Sound System & Vibes Reggae porten a Barcelona The Original Wailers, el grup amb dos dels components que van acompanyar al legendari Bob Marley. The Original Wailers, han estat nominats als Grammy 2013 com a millor banda reggae amb el seu àlbum 'Miracle'.

Bilbao, València, Barcelona, Madrid i Pamplona acullen una nova edició de la celebració mundial pel naixement de l'estrella jamaicana que va deixar empenta a nivell mundial en la música reggae, Bob Marley.
 
Febrer és, des la seva mort al 1981, el mes Marley. En aquesta ocasió, el tribut vindrà presentat per The Original Wailers, banda que compta amb dos dels músics que van acompanyar Bob Marley en els més de 250 concerts pels cinc continents, el teclista Tyrone Downie i el guitarrista Al Anderson.
 
  • Dia de l'activitat: 26.02.2014
  • Horari: 21:30h
  • On es fa: Sala Apolo. Avda Paral·lel, 111-113
 
Dinàmic Comunicació és l'agència encarregada de la gestió de la comunicació, contactes de premsa i realització d'activitats especials per a Caníbal Sound System.

Més articles...


els Nostres Serveis

Aplicant els serveis de comunicació en el mercat real i digital

Estratègies de Comunicació

Analitzem l'estratègia digital i de comunicació que millor s'adapta a les necessitats i objectius

Excel·lència

Aplicant aquestes idees obtenim els objectius marcat

 

 

premi proyecta 2013
T'AGRADA EL QUE VEUS?

Disposem de
plans

que adaptem a
les teves necessitats

Loading...
Loading...