Estratègia online Gestiones Fogasa

Aquest estiu hem dedicat el nostre esforç en molta part a desplegar una estratègia de captació de Leads per a GestionesFogasa.com, una empresa purament en línia de serveis de tramitació i defensa jurídica dels drets dels seus clients.

Es tracta d´un nou servei que els responsables d´un bufet d´advocats han volgut llançar al públic amb una forta campanya de captació de possibles clients: leads.

Per això hem desenvolupat una web molt amigable, molt amable i molt directa a l'objectiu: comunicar el servei i aconseguir que el client contacti sense sortir de la pròpia pàgina. Estem molt satisfets amb aquest disseny que si bé no busca ser trencador sí que és apte per a tots els públics i transmet frescor, agilitat i confiança.

Tot plegat complementat amb una campanya de Google Ads que ens està aconseguint uns magnífics resultats amb diversos leads diaris.

Un altre projecte engegat en només un mes i que permet als seus responsables rendibilitzar la inversió des del primer dia.

Vols llançar un projecte en línia? No ho dubtis i contacta'ns avui mateix.

Web BastionCraft

Inaugurem la web de BastionCraft, una empresa dirigida al mercat internacional per a assesorament, securització, arquitectura de sistemes Cloud i IA de darrera generació. Una empresa puntera i en un exponencial moment d'expansió. 

Ens agrada especialment aquesta web perquè tot i la seva potencia com empresa l'hem aliniat amb l'estil del sector IT i hem creat una web neta, concisa i amb il·lustracions a mida. La tendència de gegants com Google, Huboo, OVH, etc... va cap a webs d'aquest estil. 

Justament les il·lustracions i el color corporatiu és el que dona el caràcter tant diferenciat a aquesta web respecte a webs d'altres sectors. 

Si vols una web amb caràcter propi no dubtis en deixar-te aconsellar per nosaltres. 

Acción Psoriasis, implicació total que genera resultats

Tanquem un any amb molta activitat amb els nostres amics d'Acción Psoriasis, l'Associació espanyola de pacients i familiars de psoriasi i artritis psoriàsica. La 2a Associació de Psoriasi a nivell mundial en qualsevol idioma. Lloable la seva tasca de difusió, suport, estudis, divulgació, etc... per a la millora de la qualitat de vida dels pacients de psoriasi. Per això orgullosos d'ajudar en la consecució dels seus objectius.

Associació o ONG? Gratuits els Ads de Google

Per alguns dels nostres clients (associacions sobretot les declarades d'utilitat pública) estem gestionant Google Grants. És un programa de Google ón es pot obtenir fins a 10.000 euros mensuals gratuïts (sense cap cost afegit per a Google, ni cap despesa mínima) en Google Ads, publicitat a Google, per a Associacions sense ànim de lucre i amb fins socials.

Pinta fantàstic oi? Realment ho és però hem de tenir en compte les seves condicions. Les normes van enfocades a que realment els anuncis, i les planes de destí, aportin valor a la societat i siguin útils per al públic. Les condicions del programa s’orienten a evitar que es busquin segons quins interessos, sobretot aconseguir socis o econòmics, de les ONG. L’objectiu és fer arribar informació i valors útils per al visitant i per a la societat. No es desvien pas dels de les vostres Associacions o ONG, oi? Simplement hem d'enfocar correctament l’estratègia.

És per això que la gestió dels anuncis de Google, ja complexa per si mateixa, s'hagi de fer amb molta cura i coneixement de causa. No serveix apuntar-se al programa i "anar fent" o "provar" perquè ens desviarem del que espera Google i perdrem el programa.

Aquesta gestió és el que oferim des de Dinàmic (alta i anuncis) i sí té un cost. Tantmateix s'aconsegueixen visites a la web i visibilitat dels programes que pugueu tenir i per tant és una inversió amb molt retorn per als objectius de l'associació, sobretot tenint en compte que la despesa en google és zero i pot arribar a ser molt alta.

Estem a la vostra disposició per a informar-vos dels detalls del programa i quina seria la nostra tasca. En parlem?

Webs BBB, quan el tamany no importa

A Dinàmic som capaços de fer webs enormes, complexes i alineades amb els objectius i necessitats del clients, per ambiciosos que siguin. Però no tothom necessita això. I tot i que no és el nucli del nostre negoci sí que cada cop es necessiten més webs “paral·leles” de “marca blanca” (quan la marca principal no fer venda o promoció de forma evident), per campanyes concretes o per fer el primer pas al món digital.

Això són webs “one-page”, “landings” o “micro web”

Què vam fer al 2020 (adwords, webs, vídeos, estratègia ..)

El valor de Dinàmic és l'experiència de gairebe 20 anys (sí, hem creat "Empreses de serveis Internet" des del 2003) dels socis al món digital. Això és una virtut perquè podem tenir una visió global i oferir estratègies i assessorament als clients... però alhora fa difícil d'explicar què fem.

Fem AdWords? fem desenvolupament web? fem securització? fem petites landings? fem email marketing? gestionem servidors? fem programació d'alt nivell? fem apps? fem vídeos? fem fotografia? ... realment fem gairebé de tot per a la presència digital, la captació de clients i el màrqueting online, sempre al servei del que necessita el client.

Això sí, si en quelcom no som "dels millors", ho direm i recomanarem alguna empresa.

Evita problemes a la web, preveu els costos de manteniment

Convé preguntar-se i analitzar què ha canviat i per què, avui dia, hauríem de preveure una bona partida econòmica anual per mantenir la nostra web al dia, en un allotjament de qualitat per evitar sorpreses tant de seguretat com econòmiques. Hem parlat de perquè cal i quins són els elements que provoquen aquest escenari a l'article “Deixarà de funcionar la teva web? 2 coses a tenir en compte”. Anem a per la solució.

Deixarà de funcionar la teva web? 2 coses a tenir en compte

La seguretat no és un tema nou. L’aparició dels primers PC va venir acompanyada dels primers virus. Gairebé eren divertits i tot. Els primers que van aparèixer com el virus pong o el falling letters que entraven per un disquet (5,25” o 3,5”) infectat. Des d’aleshores hem viscut amb anti-virus i anti-malware que infecten els ordinadors i altres dispositius. I a les webs què passa?

Mobile first, els temps manen

En un context actual on més del 90% dels internautes accedeix a internet a través d'un dispositiu mòbil, té tot el sentit del món que el disseny web s'adapti a aquesta realitat.

Fins fa relativament poc, el més habitual en termes de confecció era centrar tots els esforços a nivell estètic, estructural i de comportament en la versió d'escriptori d'una plana i, a posteriori, adaptar-la a d'altres dispositius i a les seves relacions d'aspecte.

Integradama, nou projecte web

Integradama és una empresa de reformes que buscava modernitzar la seva imatge amb la idea de diferenciar-se dins d'un sector superpoblat i amb molta competència.

L'objectiu del projecte va ser el desenvolupament d'un lloc web que transmetés confiança al client i amb una estètica treballada, allunyada de l'habitual estil auster que podem trobar en webs d'un perfil similar. 

Podeu veure'n el resultat a la web d'Integradama.

Web Magnific Groups

Magnific Groups és una agència de viatges receptiva especialitzada en grups que va recòrrer a nosaltres per a què els acompanyéssim en un ambiciós projecte que té com a late motiv el creixement i consolidació de la marca.

De la nostra tasca en resulta un espai web multi-idioma (espanyol, anglès i francès), sobri, modern i que té com a objectius principals assolir un gran rendiment en dispositius mòbils i un esforç comunicatiu orientat al sector i al tipus de client que n'és habitual.

Com toca en aquests casos, vam dotar el projecte d'una forta campanya de marquèting a l'alçada de les necessitats del client i a la envergadura del repte que teniem davant.

Podeu veure'n el resultat a Magnific Groups.

El preu de les webs, recomanacions per una inversió amb retorn real

Quan vaig crear la primera empresa de creació de Webs basades en CMS (gestor de continguts) era l’any 2003. Com a anècdota diré que cap dels CMS actuals existia (Wordpress, Joomla, Drupal), treballavem amb Mambo (precursor de Joomla), i que havíem de fer pedagogia de les virtuts d’aquest model que avui dia és imprescindible: va ser divertit.

Van ser anys de pre-crisi i els preus de les webs rondaven els 3000-4000 euros per webs força bàsiques a nivell de funcionalitat i volum de continguts. Val a dir, que l’esforç que hi dedicàvem va fer que alguna de les webs d’aquella època encara segueixin vigents, sobretot a nivell de disseny. Força increïble.

Vídeos, vídeos i vídeos pel 2020

La fotografia i el vídeo estàn essent un dels plats forts d’aquest 2020. A l’evidència de que el vídeo és el format del nostre temps amb un gran ratio de consum se suma que les xarxes socials i la necessitat de les marques de tenir un Story telling. Això ja va impulsar diversos projectes en aquest sentit a principis d’any.

Presència a Fòrums d'inversors dirigint el màrquing

Portem ja uns mesos implicats en la definició i llançament de la marca d’ulleres de luxe Fat And Austin. Es tracta d’un projecte en el que tenim el plaer de dur la definició i direcció de Màrqueting.

Es tracta d’unes ulleres de luxe en les que Fat And Austin porta 3 anys treballant amb I+D, fent contactes, prototipant, homologant, creant la xarxa de producció, etc....

El projecte ja es troba en la maduració perfecte per fer un llançament internacional, prioritàriament a països asiàtics i ARE.

Vídeo 360º de producte, impactant i al vostre abast

Un vídeo val més que mil imatges, diuen. I és cert. Cada cop es llegeix menys i passem la vista per sobre les imatges essent molt difícil que una ens impacti i li parem atenció. Quants cops heu consultat una web i heu pensat, conscient o inconscientment, "quina mandra entendre tot això". I heu tornat endarrera. 

Però si hi ha un vídeo, i és curt, la cosa canvia. El mirem i assimilem molt millor tot el que ens expliquen. I més si estem a una xarxa social, ón anem passant amb el dit per tot el que es publica sense parar gaire atenció... excepte si hi ha un vídeo que sembla interessant i ens enganxa. 

Inversió en Adwords , com mesurar l'èxit de les campanyes

Invertir en AdWords, anuncis a Google, és matemàtica pura. Inverteixes X i obtens Y clics a la teva web o telèfon. Sembla fàcil oi? En realitat no ho és però la nostra feina és aconseguir que ho sigui per vosaltres, els nostres clients. En aquest post intentarem donar llum a com mesurar els resultats que ens donen les campanyes, què és un bon resultat i què podem fer per millorar-lo (tècnica de configuració i optimització de l'anunci a part, que és cosa nostra exclusivament).

 • Què és èxit a AdWords
 • Com mesurar si em surten a compte o no
 • Percepcions errònies
 • Com millorar el resultat

Integració sistema ticketing Cines FULL (Belgium)

Aquest 2019, els Cines FULL del Centre Splau han passat a ser propietat del gegant mundial del sector d'Exhibidors de Cinema Kinepolis, amb més de 90 cinemes a tot el món. 

Al parlar de què fer amb la web amb nou equip d'IT (Bèlgica) els resultats de la mateixa van revelar-se espectaculars a nivell de visites, acollida del públic, usabilitat, facilitat d'ús, etc... , tot i tractar-se d'un desenvolupament amb uns quants anys a l'esquena.

Aquests números han incidit en la decisió dels serveis centrals de mantenir-la. Això que pot semblar trivial és molt important ja que l'habitual a tot el món és instal·lar una nova versió de la web en línia amb la resta com a Alzira, Madrid, València, Granada, etc... : més estàndard, fàcil de implantar i homogènia. 

Tot i semblar una decisió conservadora, és justament el contrari. Una nova web com la de la resta del grup Kinepolis seria molt fàcil de aplicar i gestionar ja que totes funcionen igual. El fet de mantenir la web actual dels Cines FULL ha implicat una gran inversió a nivell d'integració amb els seus sistemes centrals a Bèlgica. El projecte ha suposat integrar la lectura des dels sistemes centrals de pel·lícules i sessions, la recopilació de dades (targeta fidelitat, newsletter, ...), condicions legals, etc... 

Un projecte complex, que ha requerit molta coordinació amb Madrid i Bèlgica, amb grans requeriments tècnics, etc... però que ens ha aportat molta satisfacció professional i personal, per tot l'equip que hem pogut conèixer i amb quí hem treballat intensivament. Veure noves maneres de treballar i cultures enriqueix en tots els àmbits. 

Per molts anys puguem gaudir d'un projecte que vam veure néixer al 2011 i vam tenir la sort de poder ajudar a ser el que és.

Web Enantia 2019 i SEO

Enantia va ser un dels primers clients al 2006 en demanar-nos una web i per aquest motiu és un dels projectes que sempre mirem amb molt sentiment. Es defineixen com "We are a CRO based at the heart of the Barcelona Science Park. We specialise in Medicinal Chemistry, Chemical R&D and Solid State R&D. Expertise in Cocrystals and Asymmetric Synthesiscan help your project succeed." i són una de les empreses de referència a nivell mundial en el seu sector. 

Després de treballar en el darrer projecte web amb un altre proveïdor ens han contactat recentment per muntar el disseny que ja tenien aprobat i muntat en un altre sistema (CMS a mida). Els resultats del darrer desenvolupament en el que no vàrem participar han fet que, davant de problemes amb la seva web actual (ja no), ens demanéssin treballar conjuntament per resoldre les mancances del mateix. 

La solució ha estat aplicar el disseny que ja tenien aprobat i treballar-lo sobre la plataforma de Wordpress (un dels millors CMS i sobre el que es basen la majoria de webs). Dos requeriments més eren importants: el SEO i la capacitat de modificació de la web per part del seu equip. El resultat el podeu veure a www.enantia.com . Ens fa enormement feliços que cients amb els que hem treballat en el passat ens recordin i tornin a confiar en nosaltres, és una gran satisfacció i privilegi. 

Producció Video per IGBA - Biosimilars

Durant finals de 2018 i principis del 2019 hem estat immersos en la producció, incloent totes les àrees (direcció, il·lustració, copy, muntatge, doblatge, etc...), del vídeo de la IGBA sobre els Biosimilars. Els conceptes a treballar eren complexes i el públic objectiu específic (Metges), però el resultat havia de ser molt entendible sense renunciar al rigor que un medicament requereix. Vàrem estar treballant amb conceptes com Comparabilitat, Processos de regulació de medicaments, Variabilitat de les substàncies biològiques, etc... Molt interessant per a nosaltres i un privilegi poder formar part d'un repte tant ampli. 

 

 

La direcció del projecte ha estat duta a terme per membres del IGBA des de Bèlgica i Suïssa. 

A més, la validació i algunes reunions han estat amb gairebé tots els membres de la IGBA  :

 • Association for Accessible Medicines (AAM-USA)
 • Canadian Generic Pharmaceutical Association (CGPA-Canada)
 • Generic & Biosimilar Medicines Southern Africa (GBM-Southern Africa)
 • Japan Generic Medicines Association (JGA-Japan)
 • Jordanian Association of Pharmaceutical Manufacturers (JAPM-Jordan)
 • Indian Pharmaceutical Alliance (IPA-India)
 • Medicines for Europe (Europe)
 • Taiwan Generic Pharmaceutical Association (TGPA-Taiwan)
 • In addition, the generic medicines associations of Australia, Mexico, Malaysia, Saudi Arabia, and Brazil are Associate Members

Loading...
Loading...