Slide background Volem ser la teva agència
des de 453 €/mes
Slide background Redacció de notícies de qualitat periodística Enviament de notes de premsa Xarxes Socials T'aconseguim aliances Trobem als teus futurs clients
Slide background Treballem bé i
volem que ho comprovis!
Contracta ARA 1 mes
i farem el 25% més d'Hores
Doble d'hores

Plans de Preus

Pla Mínim

453

 •  12 h
 • 504 €
 • 15%

453

Pla Mitja

735

 •  20 h
 • 840 €
 • 12,5%

735

Pla Òptim

1428

 •  40 h
 • 1680 €
 • 15%

1428

* Les freqüències indicades amb asterisc són semestrals : planifiquem, fem estratègies i distribuïm les accions per als següents 6 mesos, tot i que NO hi ha compromís de permanència ni de contractació mínima (el pagament és mes a mes).
** Les reunions amb els clients es realitzen al despatx del Carrer València de Barcelona. Opcionalment es pot contractar el desplaçament i/o realitzar videoconferències.
*** Impostos no inclosos.
**** Les ofertes són vigents mentre apareguin en aquesta plana. Dinàmic Comunicació es reserva el dret de canviar-les o anular-les (no en contractes en curs)

Necessites més ? Consulta'ns i et farem un pla personalitzat

¿Resultats? Sabem com aconseguir-los i ho fem cada dia

Publicació a Mitjans

Aconseguim que et publiquin als mitjans degut a la nostra relació constant amb els mitjans i periodistes

Promocions a Portals

Obtenim per a tu condicions ventatjoses a portals de prescripció i descomptes (p.e. LetsBonus, TimeOut, ElTenedor…)

Canals de referència

Tenim ampli coneixement i contactes amb els principals canals de promoció i difussió (apps, webs, agendes culturals, publicacions, clubs, …)

Acords amb Entitats

Estem en contacte amb les principals entitats de diferents targets amb clients (Super3, RaccMaster, Erasmus, …)

Accions amb Empresas

Tenim relació amb múltiples empreses de sectors com supermercats, restaurants, hotels, espais.. amb quí realitzar acords per a realitzar accions efectives sense inversió.

Descomptes en Publicitat

Aconseguim a descomptes de fins el 80% en publicitat a tot tipus de mitjans. Dominem el món On/Offline i sabem què funciona.

Efectivitat a Xarxes Socials

Sabem moure'ns a les xarxes socials generalistes (p.e. Facebook) i a les de mercats verticals (TripAdvisor, FourSquare, WhatsRed, idealista…)

Atents a Oportunitats

Estem sempre alerta en la primera línea per a aprofitar les oportunitats que se'ns presenten: actes, acords de patrocini, interès dels ajuntaments en certs temes...

"Traje a Mida"

Farem “lloc” per a qualsevol tasca que consideris important: una convocatòria anual amb periodistes, un event que ja realitzes actualment, una newsletter per als periodistes… Consulta'ns i et fem un “traje a mida” mantenint els costos baixos i els descomptes alts.

FAQ - Preguntes freqüents

Le quotes són mensuals. Es paguen a principi de mes i donen dret als serveis durant aquell mes. En qualsevol moment es pot cancelar el pagament i per tant finalitzar el contracte temporal o permanentement. No obstant, consulta les nostres recomanacions a la Pestanya ROI per obtenir el millor Retorn de l'Inversió.

Tens flexibilitat total: congela els pagaments durant un mes (o diversos), canvia cada mes l' import de las quotes... només ens has d'avisar abans de finalitzar el mes de què necessites.

S'apliquen descomptes a cada pla des del 10% fins al 20% en funció de la quantitat d'hores contractades. Quantes més hores contractis més econòmicas et sortiran. A més, consulta la nostra OFERTASSA per acontractacions de nous clients amb pagament online.

En primer lloc, tingues en compte que si tens previst contractar algun dels plans ja estan fent quelcom MOLT positiu, diriem que imprescindible, per al teu negoci: destinar recursos a expandir-lo, donar-lo a conèixer i aconseguir clients. Si dones un servei excel·lent però no se sap prou és una verdadera llàstima, un desastre.

Així que agafis el que agafis estas encertant..

Dit això, la nostra recomanació és: el que puguis i una mica més. Creiem en la nostra feina i cada día veiem als clients recollir-ne resultats.

¿Encara no saps què agafar? agafa el "Mitjà", és un molt bon pla.

No hi ha truc, és matemàtica

El preu ve definit per l'esforç: tanta gent, tantes hores... tant preu. El que hem fet és crear un mètode i limitar els esforços al que cada cliente necessita... que al final és el que pot/vol invertir.

Per exemple, si parlem de "Nota de premsa" el nivell de resultats dependrà del temps invertit: si després d'enviar la nota es fa un matí sencer de trucades als periodistes, les possibilitats de sortir publicat són molt més altres.

És important que tinguis en compte que estas contractant un esforç de X hores (segons el plan) per adur a terme les tasques detalles.

Per a saber saber sobre la nostra experiencia i resultats consulta les preguntes freqüents relatives a ALTRES --> Per a quí treballeu O SERVEI--> Ón es presta / quí sou i també SERVEI-->Només feu aquest serveis?

Ens esforçarem el 25% mes el primer mes, gratis. Paga un mes des d'aquesta pàgina i et contactarem, començarem ... i treballarem el 25% mes de les hores del pla. El següent mes tu decideixes, sense compromis. Això sí, has de ser client nou i contractar ara des d'aquí (és una oferta per temps limitat).

Més clar : contracta, per exemple, el pla MITJÀ per un mes i farem 25h de feina per 735€, enlloc de les 20h habituals. Genial, ¿no?

El preu ve definit per l'esforç: tanta gent, tantes hores... tant preu. El que hem fet és crear un mètode i limitar els esforços al que cada cliente necessita... que al final és el que pot/vol invertir.

Per exemple, si parlem de "Nota de premsa" el nivell de resultats dependrà del temps invertit: si després d'enviar la nota es fa un matí sencer de trucades als periodistes, les possibilitats de sortir publicat són molt més altres.

És important que tinguis en compte que estas contractant un esforç de X hores (segons el plan) per adur a terme les tasques detalles.

Per a saber saber sobre la nostra experiencia i resultats consulta les preguntes freqüents relatives a ALTRES --> Per a quí treballeu O SERVEI--> Ón es presta / quí sou i també SERVEI-->Només feu aquest serveis?

Els resultats es veuen i es consoliden executant accions continuades. Es a dir, obtindrem millors resultats realitzant inversions mensuals continuades de 200€, per exemple, que fent una acció puntual a l'any de 2.400€.

Mensualment t'enviarem un informe detallant el temps invertit per cada membre de l'equip en el teu projecte especificant data, hora, descripció, tipus de tasca, etc...

Durant les reunions de control revisarem amb tu en què hem invertit el temps, valorarem conjuntament els resultats i podras ajustar tot allò que consideris. Al final tu ets l'expert del teu negoci. El nostre assessorament et servirà per aque prenguis el control i dirigeixis amb tota la informació.

Tenir una relació continuada amb nosaltres fa que pensem continuament en els vostres interesos, us coneguem perfectament i us tinguem en compte per alesoportunitates, accions conjuntes, etc… A més, el vostre negoci es beneficia de tots els avantatges de tenir l' equip d'una agència que inclou periodistes, RRPP, dissenyadors, programadors, directors d'equip, creatius, Communitys, etc... . Fes una ullada als "blocs de colors" i et convenceras.
Som Dinamic Comunicació (www.dinamiccomunicacio.com) i tenim l'oficina a Barcelona (veure footer). Les reunions dels Plas s'haurien de fer a la nostra seu. No obstant, la nostra cartera de clients inclou Tarragona, Lleida, Balears, Madrid... inclus Marroc. Per als plans més básics pots escollir entre desplaçar-te periòdicament, realitzar videoconferencies o contractar desplaçaments com a sobrecost. Als planes més avançats (com el ÒPTIM) o a mida es poden incloure alguns desplaçaments (consultar).
Fantàstic: el teu negoci et necessita i no tens perquè dedicar temps a tasques en les que nosaltres oferim el màxim rendiment al teu pressupost de forma autònoma. Díga'ns quin vols que sigui el teu grau d'implicació / control i cambia'l quan vulguis.
No et preocupis, es tracta de plans estàndar que funcionen en la majoria dels casos, però afegirem i treurem el que vulguis, quan vulguis.
Noooooo, en absolut. Soms un equipo amb molts anys d'experiència i hem fet de tot... ara mateix estem fent coses com : campanyes de Youtube, events d' inauguració, websites d'altas prestaciones, enviament de newsletters (1.000.000/mes), convocatòries de premsa (amb retorns de 300.000€), concursos de facebook, versions mobile, acuerds de descomptes (Racc, ClubSuper3), búsqueda de patrocinis, imatge corporativa, continguts per avideoWalls... Mira el nostre blog i verás quina activitat. I tot a la teva disposició, amb totes les ganes i a un preu ajustadíssim.
Cap problema, truca'ns al 93.150.49.89 o visita'ns al c/ València 359, 6-1 de Barcelona y t'atendrem. Et canviem l'OFERTASSA per una atenció més personalitzada i un "traje a mida".

El nostre projecte de referència és Cines FULLHD del Centre Splau! (Cornellà). Ens encarreguem de TOTA la comunicació, màrketing i Online. Gràcies a la gestió d'aquest projecte hem obtingut el Premi Proyecta a la millor gestió de màrketing de sales de cine d'Espanya (premi otorgat per l'ESCAC).

Però el dia a dia dels últims mesos també ha estat amb clients industrials com StudioGlass, amb fundacions com FUNSEAM o Qalides, amb Centre d'investigació com IEB.EDU, amb plataformes d'aprenentatge com VialClick, amb festivals internacionals (FIT, FantosFreak o BluesDeCerdanyola), amb restaurants, amb Cellers com Jane&Ventura, etc...

¿Et falten més exemples?

 • ¿Fas una comunicació i integració de proximitat amb el barri?
 • ¿Et coneixen els principals prescriptors? Des de Eltenedor fins a la nova App de CocaCola.
 • ¿Et falten idees? ¿T'ajudem a pensar en accions noves? Des de Setmanals a anuals.
 • ¿Busquem junts què et diferencia? ¿Muntem un bon "sarao" per aque se'n parli?
 • ¿Fas concursos a Facebook?
 • ¿Parlen de tu a algún blog/ràdio/... ?
 • ¿Fem una promo allà ón son els teus clients?LetsBonus, WhatsRed...
 • ¿Comuniques directament al teu públic? ¿Saps on és? ¿Coneixes Erasmus o Rakk4you?
 • ¿Reculls els emails per tenir a prop els teus clients?
 • ¿Tens agenda d'activitats?
 • ¿La teva programació està a les agendes culturals? TimeOut, Ajuntament, Barri...
 • ¿Tens llistes d' Spotify?
 • ¿I si creem un concurs creatiu amb els estudiants del teu sector Premi NOMDELATEVAEMPRESA?

¿Més dubtes? truca'ns al
93.150.49.89