Acció Psoriasi, celebrem un any d'accions

Un dels clients que han pujat al carro de Dinàmic Comunicació en el darrer any ha estat AcciónPsoriasis. Acció Psoriasi és una associació sense ànim de lucre, nascuda a Barcelona, integrada per afectats de psoriasi, artritis psoriàsica i familiars. Els seus principals objectius són facilitar informació i donar suport als afectats per millorar la seva qualitat de vida. Tenen desenes de milers de socis i és increïble el nombre de campanyes, webs, accions de carrer, tríptics arreu, etc... que generen. Un equip super dinàmic i amb el que és un plaer treballar.

Atesa la nostra experiència en Joomla i altres Sistemes CMS com Wordpress (són 13 anys ja des del primer Mambo Open Source que vàrem muntar) ens han demanat suport per a la gestió de les seves planes web i microsites (unes 6 o 7) i celebrem ja un any de col·laboració.

 

Tipus d'accions executades

Sempre presumim de clients però és que realment és per fer-ho: cada cas ens endinsa en noves accions que ens permeten desplegar tot el nostre potencial. En aquests cas :

  • Remodelació de les seccions de documentació i descàrregues pujant totes les seves publicacions a ISSUU i integrant a la web les "llibreries" i "publicacions" del propi ISSUU (especialment la revista).
  • El conegut avís de Google de que penalitzaria al seu rànquing de resultats de cerca aquelles planes no responsive. Així que vàrem refer tota l'estructura de la web per a que fos responsive i vàrem aprofitar per fer una neteja de cara ajustant espais i actualitzant la tipografia sense alterar l'essència del disseny de la web.
  • Un suport integral per a la web i el seu dia a dia i assessorament en qualsevol aspecte que pugui sorgir (formació Joomla o Wordpress, email màrqueting, components de Joomla, posicionament, etc...). Un contacte molt intensiu que ha fet que la relació entre les empreses sigui habitual i molt enriquidora... a més d'agradable :) És un plaer treballar amb equips tant dinàmics i amb tantes idees que sempre duen a terme.
  • I finalment, però no menys important, un manteniment tècnic dels CMS: tenir al dia la plana, atendre a les "queixes de Googol", actualitzar components, augmentar seguretat, instalar Firewall, etc... Una tasca que avui dia és imprescindible per a qualsevol CMS.

Ara que gairebé farem un any ens desitgem una llarga relació i que seguim fent coses tant interessants junts.

Loading...
Loading...