Us presentem la Laura Alabau… un any després!

Des de gener d’aquest mateix any a Dinàmic Comunicació comptem amb un nou membre a la nostra oficina: la Laura Alabau. Tal com diu la dita, millor tard que mai, així que després de pràcticament un any treballant amb nosaltres us la presentem avui.


La Laura és la nostra dissenyadora gràfica i maquetadora web, o dit d’una altra forma, l’encarregada de decorar i engalanar els llocs web Joomla amb els que treballem per tal que el seu aspecte sigui òptim i atractiu per tot aquell que els visiti. Natural d’A Coruña, on va estudiar Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial, la Laura va arribar fa quatre anys a Barcelona per seguir formant-se. Aquí va estudiar un Postgrau en Disseny Immobiliari i més tard un Màster en Disseny Gràfic, on va poder començar a donar-li corda a la seva creativitat.

Després d’una estància en pràctiques al lloc web de descomptes online Offerum, la Laura es va incorporar més tard a un dels gegants d’aquest mateix sector: Groupalia. Va ser en aquest punt quan el seu perfil ens va semblar d’allò més interessant y vam decidir incorporar-la. El temps ha demostrat que aquesta decisió va ser un encert i que la Laura encaixa a la perfecció en el nostre equip, ajudant així a Dinàmic Comunicació a mantenir-se com una agència de comunicació de serveis globals i amb més recursos cada dia.

A nivell personal a la Laura li encanten el heavy metal i el rock, i es considera una seriéfila malgrat odiar l’espera eterna entre temporada i temporada. Tampoc pot faltar la seva sessió de peses i exercicis de cada dia a les sis del matí per arribar a les oficines de Dinàmic Comunicació amb les piles carregades.

Benvinguda (amb una mica de retard), Laura!

els Nostres Serveis

Aplicant els serveis de comunicació en el mercat real i digital

Estratègies de Comunicació

Analitzem l'estratègia digital i de comunicació que millor s'adapta a les necessitats i objectius

Excel·lència

Aplicant aquestes idees obtenim els objectius marcat

 

 

premi proyecta 2013
T'AGRADA EL QUE VEUS?

Disposem de
plans

que adaptem a
les teves necessitats

Loading...
Loading...