Dinàmic Comunicació dissenya l'estratègia digital i web de Qalidès

Dinàmic Comunicació ha estat l'empresa que ha realitzat l'estratègia digital i disseny web de Qalidès, Terrers del Penedès, l'associació de vins de finca que engloba tretze cellers del Penedès. Dinàmic Comunicació s'ha encarregat de posar online tota la informació dels cellers tant per als entusiastes del vi i com per als professionals.

 

Per aquesta raó, s'ha posat especial èmfasi en fer una tria adequada dels contiguts, amb una informació precisa i, al mateix temps, una navegació senzilla i intuïtiva. Al llarg del procès de selecció de la informació, els cellers i Dinàmic Comunicació han dissenyat més de 60 fitxes de vins de terrer, atenent que els professionals del vi, necessiten una informació més apronfundida de cada producte.

Tots els continguts es poden compartir mitjançant les principals xarxes socials i permet visitar el web propi de cada celler. D'aquesta manera, Qalidès, Terrers del Penedès fa un salt molt important cap a les tecnologies 2.0, el que permet una actualitzaciò pràcticament instantània dels continguts.

Per a més info: www.qalides.cat

 

els Nostres Serveis

Aplicant els serveis de comunicació en el mercat real i digital

Estratègies de Comunicació

Analitzem l'estratègia digital i de comunicació que millor s'adapta a les necessitats i objectius

Excel·lència

Aplicant aquestes idees obtenim els objectius marcat

 

 

premi proyecta 2013
T'AGRADA EL QUE VEUS?

Disposem de
plans

que adaptem a
les teves necessitats

Loading...
Loading...