Dinàmic Comunicació com a desenvolupador web

A Dinàmic Comunicació disposem d'un equip multidisciplinar especialitzat en el disseny i maquetació de pàgines web auto-administrables. Els CMS que utilitzem per fer les web auto-administrables són Joomla i Wordpress, però la nineta dels nostres ulls és Joomla, per la potència del seu motor i les facilitats a l'hora de poder fer gairebé qualsevol cosa que es requereixi (aquí podeu veure "joomla guanyador del premi al millor cms php open source").

L'avantatge que tenim al treballar amb aquests CMS és la possibilitat de poder fer qualsevol web a mida de les necessitat que ens plantegi el client i poder-les millorar i adaptar-les a les noves tendències que es puguin presentar, tal com és el cas de les web Responsive (webs adaptables a tauletes i mòbils), que són "lo más de lo más" per Google i sinó "no molas" (i si Google diu "A", tothom a fer "A").

Algunes de les webs realitzades són:

programacio-fem-websPer altra banda, i gràcies a aquest fantàstic , fabulós i superlatiu equip que tenim i que pots veure'ns a "nosaltres" (si no ens ho diem nosaltres qui ens ho dirà? Jejeje) també realitzem app per a Android i iOS, com la apps realitzada recentment dels cines FULL (SmartFULL – elsmillorscines.com/smartfull), pensada per la comoditat de l'espectador dels Cines FULL en la que pot informar d'alguna incidència a la sala, vestíbul i servei sense haver de moure's i en el que un encarregat respon en menys de 2 minuts.
Altres punts forts del nostre equip de programadors i dissenyadors és la realització de gestors de landings, panells de control, intranets i desenvolupament a mida (per exemple: observatorio.funseam.com) entre d'altres.

els Nostres Serveis

Aplicant els serveis de comunicació en el mercat real i digital

Estratègies de Comunicació

Analitzem l'estratègia digital i de comunicació que millor s'adapta a les necessitats i objectius

Excel·lència

Aplicant aquestes idees obtenim els objectius marcat

 

 

premi proyecta 2013
T'AGRADA EL QUE VEUS?

Disposem de
plans

que adaptem a
les teves necessitats

Loading...
Loading...