Exitoses presentacions del cava "Do"Gran Reserva Vintage 2008 Jané Ventura

Selección de vinos y cavas del restaurante Lúa

Dinàmic Comunicació, departament de comunicació de crealògica, ha estat la encarregada d'organitzar la presentació del cava més selecte del celler Jané Ventura el "Do" Gran Reserva collita 2008 a Barcelona i Madrid, en el que van assistir una quarantena de mitjans de comunicació del sector gastronòmic i generalista. A Barcelona, l'escenari escollit per a aquest esdeveniment va ser el Museu de la Música de Barcelona, el escenari perfecte per un madridatge perfecte entre la música i el cava "Do".

El nou cava “Do” de Jané Ventura Gran Reserva Vintage 2008 és fruit de més de 20 anys d'experiència en caves Gran Reserva, i reafirma el seu compromís amb la elaboració de grans caves a partir de varietats tradicionals, que segons Gerard Jané, són les que millor reflecteixen el paisatge del Penedès. 

Amb 45 mesos de criança en botella, està elaborat amb 60% Xarel•lo, 26% Macabeu i 14% Parellada, procedents majoritàriament de vinyes velles situades en zones de muntanya del Baix Penedès. Un 5% del vi està fermentat i criat en  barrica de roure francès. Gerard Jané el va descriure amb les següents paraules: "una molt bona intensitat de fruita que mostra un gran potencial de envelliment. Dominen les aromes de fruita i flors blanques i herbes aromàtiques amb tocs minerals i un fons cítric i cremós."

En boca és un cava molt equilibrat, fresc, ampli i llarg, amb un carbònic molt suau i persistent. A Madrid, la presentació va tenir lloc al Restaurant Lúa i va comptar amb la presencia del elaborador Gerard Jané i del xef Manuel Domínguez juntament amb una amplia representació de la premsa gastronòmica i vinícola del nostre país. El nom del cava, “Do” fa referència a la nota musical, segons els músics molt estructurada i que la connecta més directament amb la terra. En aquest sentit reforça la estreta vinculació de Jané Ventura amb la música, i en especial amb el Festival Internacional de Música Pau Casals, del qual és patrocinador des de 1.995. Però “Do” també significa el talent personal i conceptualment reflexa la cerca de la essència.

Loading...
Loading...