Espanya és “twittera”: Twitter està a punt de superar la barrera dels 5 milions d'usuaris al nostre pais

 

Cada vegada més espanyols s'estàn rendint als encants de Twitter. Segons dades facilitades per comScore a MarketingDirecto.com, la famosa xarxa de microblogging va registrar durant el passat més de març 4,913 milions d'usuaris únics. Twitter està, per tant, a punt de superar la barrera dels 5 milions d'usuaris al nostre pais i aconsegueix ja un abast del 20,1% entre els internautes espanyols. 

En els últims tres mesos, Twitter va aconseguir augmentar el seu número d'usuaris únics a Espanya en casi 350.000 d'internautes. Al gener de 2012, la  xarxa social tenia 4,564 milions d'usuaris únics, que van augmentar fins als 4,636 i als 4,913 milions el febrer i març respectivament. Al gener, el abast de Twitter a Espanya era del 18,6%, que va pujar fins al 19,1% el febrero i fins al 20,1% el març.

D'acord amb les dades difoses per Twitter, amb ocasió del seu sisè aniversari el passat març, la popular xarxa de microblogging conta ja amb 140 milions d'usuaris en tot el món i en ella es publiquen a diari 340 milions de tweets. Més informació a www.marketingdirecto.com

els Nostres Serveis

Aplicant els serveis de comunicació en el mercat real i digital

Estratègies de Comunicació

Analitzem l'estratègia digital i de comunicació que millor s'adapta a les necessitats i objectius

Excel·lència

Aplicant aquestes idees obtenim els objectius marcat

 

 

premi proyecta 2013
T'AGRADA EL QUE VEUS?

Disposem de
plans

que adaptem a
les teves necessitats

Loading...
Loading...