¿perquè tenim tant poca cosa aquí? Una categoria de "Relacions amb la Premsa" és necessària per tenir-hi les accions específiques, puntuals, de relació  amb premsa que no sabiem ón encabir. No obstant, tingueu en compte que habitualment un contacte amb la premsa es fa dins el marc d'un event, una acció especial o un contracte d'Outsourcing de màrqueting i Comunicació. Visita les seccions corresponents per veure'n les accions, allà sí trobaras molts antecedents.

Tingueu en compte també que enviem diverses notes de premsa al mes sense reflexar-les al blog ja que no hi ha molt a explicar donada la seva agilitat: planificar, segmentar, redactar, enviar. De vegades, fins i tot, només enviar.

 

Treballant amb la premsa per a la presentació del llibre de Funseam

La Fundació per a la Sostenibilitat Energètica i Ambiental, ha presentat, a Madrid al Club El Club Español de la Energía, el llibre "Innovación y Sostenibilidad Energética" que recull les conclusions i ponencies presentades en el II Simposi Empresarial Internacional de FUNSEAM, realitzat el 2014. La presentació s'ha dut a terme a càrrec de Dra María Teresa Costa, Directora de la Càtedra de Sostenibilitat Energètica de la Universitat de Barcelona, Antonio Llardén, President del patronato Funseam i President de Enagás, Arcadio Gutiérrez, Director General de Enerclub. De de  Dinàmic Comunicació ens hem coordinat amb els nostres directors de comunicació dels diferents organismes com Enagàs, Enerclub... per a poder elaborar una nota de premsa coherent i amb una comunicació organitzada. 

Des de Dinàmic Comunicació hem centrat els nostres esforços en els mitjans de RSC i del sector Energètic i hem donat importància a que  "el sector energètic camina l'àmbit de la innovació vinculant aquests avenços a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic".  

Dissenyem l'estratègia comunicativa de l'Observatori FUNSEAM

Dinàmic Comunicació ha començat avui la campanya de comunicació que ha presentat l'Observatori FUNSEAM, una primícia al sector empresarial i financer que permet comparar els projectes en RSC que porten a terme les diverses empreses energètiques i d'infraestructures espanyoles. Es tracta d'una eina feta per a professionals i usuaris interessats en saber el posicionament en responsabilitat social corporativa d'empreses com Abengoa, Abertis, Acciona, ACS, Cepsa, CLH, EDP, Enagás, Endesa, Ferrovial, FCC, Gamesa, Gas Natural Fenosa, Iberdrola, OHL, Red Eléctrica, Repsol y Unión Fenosa.

El Festival de Blues de Cerdanyola es presenta davant la premsa local

El Festival de Blues de Cerdanyola arriba a la 25a edició amb més vida que mai. Tot i que l'any passat no es va poder fer, l'edició de 2013 servirà per obrir el Festival a altres espais de la ciutat i fer que la majoria dels concerts siguin totalment gratuïts. El Festival se celebrarà entre el 6 i el 20 d'ctubre però el 4 d'octubre ja hi haurà una exposició del Col·lectiu d'Artistes Plàstics de Cerdanyola sobre el Blues. Velma Powell, Bob Margolin, Big Mama & The Crazy Blues Bnad i Nathan James & Cool Gringers són només alguns del 22 artistes que ja han confirmat la seva presència, artistes de trajectòria contrastada a nivell internacional i nacional. El Festival ha estat organitzat per l'Ajuntament de Cerdanyola i Amics de la Música en Viu i ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. També ha hagut la col·laboració dels eixos comerciants i els locals i bars musicals. Dinàmic Comunicació ha estat l'empresa designada per a la presentació davant la premsa a Cerdanyola i la que es farà el dia 26 de setembre a Barcelona.

Els cinemes Full HD, protagonista del reportatge central de la publicació Viaempresa.cat

Una de les principals publicacions catalanes de comunicació empresarial, Viaempresa.cat, ha realitzat un reportatge sobre la situació actual del món de la distribució i exhibició cinematogràfica titulat "Llums i acció contra la crisi del cinema", elaborat pel periodista Sergi Quitian. En aquest reportatge, fet a partir de dades de l'Institut de Cinematografia i Arts Audiovisuals, s'evidencia que al llarg de 2012, 17 sales de cinema van haver de tancar a Espanya. Les xifres que mou l'Institut són evidents: 1,5 milions d'espectadors menys, i una facturació de gairebé vuit milions d'euros menys que l'anys anterior.

Però malgrat tot es repassa les propostes que ofereixen diferents sales de cinemes per tal de sortejar aquesta crisi. Dintre d'aquest context, els cinemes Full HD són protagonistes d'aquest reportatge per les iniciatives d'èxit que està fent per incrementar els usuaris i la fidelitat. Laia Marsal, directora de màrqueting dels cinemes i sòcia directora de Dinàmic Comunicació, apunta que la creació d'experiències noves, la potenciació de la qualitat i la cura de tots els detalls són alguns dels punts claus que han portat als Full HD a convertir-se en els segons cinemes d'Espanya, els primers de Catalunya i el multisales més gran de l'Estat, amb 28 sales per oferir la major oferta cinematogràfica.

 

Per a més informació, viaempresa.cat

El festival de cinema fantàstic, de terror i freak, Fantosfreak, presenta el cartell de la seva 14a edició

A pocs dies per a l'inici del festival de cinema, Fantosfreak ja s'ha presentat el cartell de la propera edició, que se celebrarà del 15 al 19 de juliol a Cerdanyola del Vallès. A més de per la temàtica, per la quantitat de curtmetratges rebuts i pel nivell de qualitat, el festival compta amb una imatge molt singular que es demostra en la creativitat i originalitat dels seus cartells i vídeo de presentació, que pròximament es podrà veure en www.fantosfreak.com

El festival
Es tracta del primer festival que toca les temàtiques fantàstiques, de terror i freak d'Espanya, pel qual s'han batut tots els rècords de recepció d'originals: 313 curts de 23 nacionalitats diferents. En l'edició de l'any passat es van rebre poc més de 200 curts. Quant a la qualitat dels treballs d'aquest any, l'organització del festival destaca el manteniment del nivell respecte de l'any anterior.
 

TVE, emet la notícia de l'ampliació de les sales als cinemes FULLHD de Cornellà i de la nova tarifa plana de cinema

Els cinemes Full HD de Cornellà, ubicats al Centro Comercial Splau!, es convertiran pròximament en el multisala amb més sales del Estat, incrementant-los en 10 sales més, passant de 18 a 28. 
Per a Pere Sallent, aquesta iniciativa suposa que els cinemes "podran oferir tota la programació en versió doblada de Barcelona. I tots els continguts alternatius: òperes, concerts, futbol, carreres, grans clàssics del cine. etc." Les obres s'iniciaran pròximament i finalitzaran al estiu.

Per una altra part, també s'ha presentat "El Puntàs", una iniciativa pionera a Espanya que consisteix en implantar la tarifa plana de cinema sense obligació de permanència. 

Jané Ventura en el reportatge la Ruta del Cava al Penedès de TVE

El celler Jané Ventura forma part del magazin de tarda de TVE amb el nou cava "Do"

 

Us deixem alguns fotogrames del reportatge que van fer a TVE al programa + Gente d'Anne Igartiburu. El reportatge, la Ruta del Cava al Penedès,  s'ha centrat en el cava com a protagonistes de les festes nadalenques. Gerard Jané va explicar la sensibilitat del celler per la música i la concretació d'aquesta sensibilitat en la sèrie Reserva de la Música de la qual el "Do" és el seu màxim concepte. ç

 

Jané Ventura, protagonista a TVE

 

 

Jané Ventura, protagonista a TVE

Els cellers Jané Ventura formaran part d'un dels reoprtatges nadalencs que el programa +Gente programarà per el dia 20 de desembre. Per aquest motiu, un equip de Televisión Española a Catalunya, format per David Gallach i Ramon Dorado, han filmat diferents panoràmiques del celler, el embotellament i la masia centrant-se en la vinculació de la bodega Jané Ventura amb la cultura i, molt especialment, amb la música, a través dels seus caves Reserva de la Música. El reportatge contempla una intervenció del elaborador Gerard Jané, que parlarà del cava 'Do' Gran Reserva Vintage

.Gerard Ventura y el equipo de TVE1

Loading...
Loading...