Fantosfreak

Estratègia de patrocini i de comunicació del Festival Fantosfreak

Un any més iniciem el nostre treball amb el festival Fantosfreak, cada any superem els bons resultats tant en la línia de patrocinis com en el retorn de comunicació aconseguit. Aquest any es preveu un augment de participació a nivell de presentació de curts (402 de 38 nacionalitats diferents en el 2014), a nivell de públic (unes 8000 persones durant els 5 dies) com a nivell de audiència: lectors / oients / xarxes socials, aconseguint una audiència de més de 700.000 persones. El festival cada any és mes conegut arribant a ser un referent en el sector de curtmetratges. És el festival gratuït al aire lliure d'aquest gènere amb més alfuència de públic de Catalunya. El ajuntament de Cerdanyola aposta per la seva XVI edició aconseguint una major dinamització y coneixement de la població.

¿Por qué nos gustan tanto los festivales?

Realmente la respuesta es… porque nos lo pasamos muy bien. Y porque nos permite comenzar un proyecto desde el principio, tener una visión 360 grados e ir acotando y añadiendo acciones en función del retorno.

Un festival comporta que, aparte de que tengan las mejores películas, las mejores bandas o lo mejor de todo, un buen plan de comunicación que tenga asociado una serie de acciones paralelas. Si tenemos al mejor grupo, pero nadie lo sabe. ¿De qué me sirve?

Comunicació i gestió de patrocinis del FIT, Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola

El Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola, FIT,  s'ha presentat a Barcelona amb gran èxit de públic i mitjans convocats. Dinàmic Comunicació ha gestionat la comunicació amb la premsa, la cerca de sinèrgies amb empreses i la de patrocinis, com l'aconseguit amb l'empresa de congelats Maheso. La presentació s'ha fet a l'FNAC El Triangle de Pl. de Catalunya i ha comptat amb la presència de l'alcaldesa de Cerdanyola, Carme Carmona; la regidora de Cultura, Monserrat MontielRosa Maria Soler, presidenta de Bambalina, membre de la fundació Xarxa i Joan Lorenzo, cap d’àrea d’espectacles de Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya.

Caníbal Sound System presenta a ShiBa en concert a la Sala Apolo

El grup ShiBa, el nou projecte de la cantant Stefanie Ringes, acaba de treure nou álbum i ho presentarà aquest dimecres 27 de novembre a partir de les 21.30h a la Sala Apolo de Barcelona, dintre de les sessions Canibal Sound System. El grup ShiBa, el nou projecte de la cantant Stefanie Ringes, acaba de gravar el vídeoclip del primer single "Give me all" (“Dóna-m’ho tot”), cançó principal del nou àlbum al qual posa títol, amb aires de vintage i soul. ShiBa va a per totes, ho vol tot i ben gran, per això ha comptat amb una producció espectacular plena de color i ritme i un missatge optimista, al costat de vuit ballarins.

Dinàmic Comunicació treballarà per a la difusió i posicionament de Caníbal Sound System

A partir d'aquest mes d'octubre, Dinàmic Comunicació serà l'agència que portarà les comunicacions externes de Caníbal Sound System, una plataforma i promotora d'artistes que gestiona les sessions i concerts de tots els dimecres de la Sala Apolo, un dels principals escenaris musicals de Barcelona. Dinàmic Comunicació treballarà per al posicionament de les sessions de Caníbal Sound System i la seva difusió tant en mitjans offline com online. També implantarà una estratègia de comunicació i cerca de sinèrgies amb empreses i s'encarregarà de relacionar Caníbal Sound System amb les marques comercials, a través dels patrocinis.

 

Nascudes sota l’auspici de l’èxit de la sala Mundo Caníbal de Cerdanyola del Vallès – plataforma de noms tan importants de la música d’arrel com 'Ojos de Brujo', 'Muchachito Bombo Infierno', 'Macaco', 'Dusminguet' o 'Calima' – les sessions Caníbal Sound System acullen tots els dimecres grups en directe i DJs que són aclamats per milers de persones en el què possiblement és l’underground més massiu de la ciutat.

Col·laborem en la comunicació, cerca de patrocini i pàgina web del Festival de Blues de Cerdanyola

Enguany se celebra la 25a edició i com a novetat, gairebé totes les actuacions són gratuïtes i a l'aire lliure. "Hem portat el blues als seus orígens, el carrer", ha dit Jacinto Muñoz, director del Festival Internacional de Blues de Cerdanyoa durant la presentació a la premsa que ha tingut lloc aquest 26 de setembre a l'FNAC de plaça Catalunya. El festival ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i de l'edil de Cultura de l'Ajuntament, Montserrat Montiel.
 
El Festival de Blues de Cerdanyola és el festival degà de totes les cites blueseres de l'Estat espanyol i, a banda de suposar una reactivació per al comerç de la zona donat l'increment de persones que comporta els concerts, té el "nivell més alt de qualitat d'Espanya i Europa".

La fundació Funseam ens confia la comunicació del II Simposi Innovació i Sostenibilitat Energetica

El proper 27 de gener tindrà lloc el II Simposi Empresarial Internacional FUNSEAM d'Innovació i Sostenibilitat Energètica. Es tracta de la segona cita entre empreses relacionades amb l'energia i subministrament, després de la realitzada el passat gener de 2013, en l'àmbit de la sostenibilitat energètica i l'ambiental. Dinàmic Comunicació ha estat l'empresa seleccionada per portar l'estratègia de difusió del simposi i del contacte amb la premsa, i també dissenyarà i crearà els diferents suports que s'utilitzaran durant l'esdeveniment.

Barcelona, plataforma de llançament del Festival de Cinema Fantàstic, Terror i Freak, Fantosfreak 2013

El Festival de Cinema Fantosfreak de Cerdanyola inicia el compte enrera per a la seva 14a edició. La ciutat vallesenca obre el Parc del Turonet de manera gratuïta perquè els ciutadans puguin gaudir d’una important representació del cinema més freak, fantastic i de terror de tot el món.

Enguany, del 15 al 19 de juliol, els films més transgressors estaran representants en el festival que, sota la direcció de l’equip de Rafa Dengrà, director de la productora SoulPsychoKiller, ha posicionat Cerdanyola i Fantosfreak com la cita més esperada de tots els amants del cinema en curt d’autor freak i fantàstic. 

Portem la comunicació i la gestió de patrocinis del festival Fantosfreak

L'ajuntament de Cerdanyola compta amb Dinàmic Comunicació per dinamitzar la promoció de la XIV edició del festival Fantosfreak

Què és el Festival Fantosfreak

El Festival de Cinema de Terror, Fantàstic i Freak, Fantosfreak, és un dels festivals de gènere més importants de Catalunya. L'any passat es van presentar uns 200 curts de 18 nacionalitats diferents i van assistir 1500 persones al día

Loading...
Loading...