Caníbal Sound System presenta a ShiBa en concert a la Sala Apolo

El grup ShiBa, el nou projecte de la cantant Stefanie Ringes, acaba de treure nou álbum i ho presentarà aquest dimecres 27 de novembre a partir de les 21.30h a la Sala Apolo de Barcelona, dintre de les sessions Canibal Sound System. El grup ShiBa, el nou projecte de la cantant Stefanie Ringes, acaba de gravar el vídeoclip del primer single "Give me all" (“Dóna-m’ho tot”), cançó principal del nou àlbum al qual posa títol, amb aires de vintage i soul. ShiBa va a per totes, ho vol tot i ben gran, per això ha comptat amb una producció espectacular plena de color i ritme i un missatge optimista, al costat de vuit ballarins.

Studio Glass confia la comunicació del seu proper showroom a Dinàmic Comunicació

Studio Glass, un dels principals proveeïdors de les empreses d'alimentació i begudes per a la personalització del vidre, farà una gran trobada de professionals del sector, premsa especialitzada i representants d'empreses per donar a conèixer la seva nova ubicació al carrer Còrsega de Barcelona, un local que es converteix en showroom dels productes d'Studio Glass. Dinàmic Comunicació ha estat l'empresa seleccionada per portar les comunicacions externes d'aquest esdeveniment i el contacte amb la premsa.

Mireia Torres clausura els 'Dimarts Qalidès' amb un tast dels vins de finca de Miguel Torres

Una vegada més el pati de la Taverna de Vinseum >es va omplir de gom a gom per assistir als tasts dels Dimarts Qalidès i, en aquesta ocasió, per presenciar l’ultima sesió del cicle. Durant 12 setmanes els cellers que formen part de Qalidès, Terrers del Penedès, han transmès a més de 400 persones, les històries dels seus cellers, anècdotes i, sobretot, ha ofert els seus vins més preuats, els vins de ‘terrer’.

Mireia Torres, presidenta de Qalidès i membre la cinquena generació del celler Miguel Torres, va presentar cinc vins de finca del emparats sota la DO Penedès: Waltraud, Fransola, Mas Borràs, Mas La Plana i Reserva Real.

La portantveu, en aquesta ocasió, de la família Torres, va posar especial èmfasi en la composició dels terrers, el procés d'elaboració, la seva criança i la història de cadascuns d'aquests vins.

Qalidès, Terrers del Penedès, creix amb la incorporació del celler Mas Candí

Qalidès incrementa el nombre d’associats amb la incorporació del celler Mas Candí. Amb aquesta adhesió, Qalidès suma ja tretze cellers que comparteixen la filosofia del respecte a la vinya, el raïm i el seu entorn. Mas Candí és la unió de 4 joves viticultors que elaboren els seus vins a partir de varietats autòctones i sense la utilització d’adobs químics ni pesticides.
La junta de Qalidès va aprovar la seva incorporació per unanimitat en la assemblea ordinària celebrada el passat 25 d’octubre. Mas Candí és el celler més jove dels que formen part de Qalidès, tot i que els seus vins ja són reconeguts arreu del país. Dinàmic Comunicació porta las comunicacions tant externes com internes de Qalidès.
 

Noves preestrenes als cinemes Full HD de la ma de Dinàmic Comunicació

'Blue Jasmine', dirigida per Woody Allen i interpretada entre d'altres per Cate Blanchet, i 'Malavita'

protagonitzada per Michelle Pfeiffer i Robert de Niro, han estat les preestrenes que juntament amb l'emissora catalana RAC1, del Grup Godó, Tripictures i ACEC s'han portat a terme aquesta setmana als cinemes Full HD de Cornellà del Llobregat. Les dues preestrenes s'han saldat amb un total èxti i ple absolut.

 Amb 'Blue Jasmine', la col·laboració ha consistit en la invitació dels oients de l'emissora RAC1 a veure la preestrena de l'última pel·lícula del director novaiorquès Woody Allen. Els interessats havien d'enviar un SMS i es van perfilar llistes controlades d'accès. 

Per altra banda, conjuntament amb ACEC i Tripictures s'ha fet una campanya de difusió de 'Malavita' a través de redaccionals a El Periódico de Catalunya, enviament de newsletter i posicionament al web del Club TRS3C.

Malavita, amb De Niro i Pfeiffer

Dinàmic Comunicació treballarà per a la difusió i posicionament de Caníbal Sound System

A partir d'aquest mes d'octubre, Dinàmic Comunicació serà l'agència que portarà les comunicacions externes de Caníbal Sound System, una plataforma i promotora d'artistes que gestiona les sessions i concerts de tots els dimecres de la Sala Apolo, un dels principals escenaris musicals de Barcelona. Dinàmic Comunicació treballarà per al posicionament de les sessions de Caníbal Sound System i la seva difusió tant en mitjans offline com online. També implantarà una estratègia de comunicació i cerca de sinèrgies amb empreses i s'encarregarà de relacionar Caníbal Sound System amb les marques comercials, a través dels patrocinis.

 

Nascudes sota l’auspici de l’èxit de la sala Mundo Caníbal de Cerdanyola del Vallès – plataforma de noms tan importants de la música d’arrel com 'Ojos de Brujo', 'Muchachito Bombo Infierno', 'Macaco', 'Dusminguet' o 'Calima' – les sessions Caníbal Sound System acullen tots els dimecres grups en directe i DJs que són aclamats per milers de persones en el què possiblement és l’underground més massiu de la ciutat.

Oriol Sobrino, nova incorporació a Dinàmic Comunicació

Dinàmic Comunicació amplia la seva plantilla per donar solucions a les necessitats de comunicació que plantegen les empreses. Per aquest motiu, s'ha incorporat a l'empresa Oriol Sobrino per enfortir la branca de disseny de suports online i offline que requereixen els projectes de comunicació. Amb més de 15 anys d'experiència en el sector, Oriol Sobrino ha participat de la implementació online de  diverses empreses, com a cap de projectes, per a Capgemini, Wion, Rioasociados, Simop España, Arco (Arquitectura de Comunicació), entre altres.

Amb la incorporació de Sobrino, Dinàmic Comunicació reforça el disseny i s'afiança com agència de comunicació de serveis globals.

Les entrades per la preestrena de 'Zipi y Zape, el club de la canica' amb Cadena 100 s'esgoten en 24 hores

La campanya de promoció per a la preestrena de la pel·lícula Zipi y Zape y el club de la canica' que els cinemes Full HD, en col·laboració amb Dinàmic Comunicació, han portat a terme a través de les emissores de Cadena 100 a Barcelona ha estat tot un èxit. En menys de 24h, les prop de 250 entrades es van exhaurir.

La campanya ha consistit en invitacions per a la preestrena de la pel·lícula als cinemes Full HD del centre comercial Splau d'aquest dissabte 28 a les 12.30h. La pel·lícula s'estrena el proper 4 d'octubre a tots els cinemes i  ha tingut una excel·lent acollida al Festival de Canadà i al de Sant Sebastià.

 

Més informació a http://www.modproducciones.es/wp/produccion/zipiyzapeyelclubdelacanica/

Col·laborem en la comunicació, cerca de patrocini i pàgina web del Festival de Blues de Cerdanyola

Enguany se celebra la 25a edició i com a novetat, gairebé totes les actuacions són gratuïtes i a l'aire lliure. "Hem portat el blues als seus orígens, el carrer", ha dit Jacinto Muñoz, director del Festival Internacional de Blues de Cerdanyoa durant la presentació a la premsa que ha tingut lloc aquest 26 de setembre a l'FNAC de plaça Catalunya. El festival ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i de l'edil de Cultura de l'Ajuntament, Montserrat Montiel.
 
El Festival de Blues de Cerdanyola és el festival degà de totes les cites blueseres de l'Estat espanyol i, a banda de suposar una reactivació per al comerç de la zona donat l'increment de persones que comporta els concerts, té el "nivell més alt de qualitat d'Espanya i Europa".

Inaugurem la Web del Festival de Blues de Cerdanyola

La web del Festival d'enguany, coincidint amb el seu 25è aniversari, s'ha desenvolupat dins de les tasques de comunicació i cerca de patrocinis que Dinamic Comunicació ha assumit aquest any. 

La web esdevé la plataforma principal d'informació i comunicació del festival i per això fa incís, tant en l'activitat en forma de notícies i comunicacions, com en aportar tots els detalls de Grups, Espais, Calendari, etc... 

El Festival de Blues de Cerdanyola es presenta davant la premsa local

El Festival de Blues de Cerdanyola arriba a la 25a edició amb més vida que mai. Tot i que l'any passat no es va poder fer, l'edició de 2013 servirà per obrir el Festival a altres espais de la ciutat i fer que la majoria dels concerts siguin totalment gratuïts. El Festival se celebrarà entre el 6 i el 20 d'ctubre però el 4 d'octubre ja hi haurà una exposició del Col·lectiu d'Artistes Plàstics de Cerdanyola sobre el Blues. Velma Powell, Bob Margolin, Big Mama & The Crazy Blues Bnad i Nathan James & Cool Gringers són només alguns del 22 artistes que ja han confirmat la seva presència, artistes de trajectòria contrastada a nivell internacional i nacional. El Festival ha estat organitzat per l'Ajuntament de Cerdanyola i Amics de la Música en Viu i ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. També ha hagut la col·laboració dels eixos comerciants i els locals i bars musicals. Dinàmic Comunicació ha estat l'empresa designada per a la presentació davant la premsa a Cerdanyola i la que es farà el dia 26 de setembre a Barcelona.

Els cinemes Full HD, protagonista del reportatge central de la publicació Viaempresa.cat

Una de les principals publicacions catalanes de comunicació empresarial, Viaempresa.cat, ha realitzat un reportatge sobre la situació actual del món de la distribució i exhibició cinematogràfica titulat "Llums i acció contra la crisi del cinema", elaborat pel periodista Sergi Quitian. En aquest reportatge, fet a partir de dades de l'Institut de Cinematografia i Arts Audiovisuals, s'evidencia que al llarg de 2012, 17 sales de cinema van haver de tancar a Espanya. Les xifres que mou l'Institut són evidents: 1,5 milions d'espectadors menys, i una facturació de gairebé vuit milions d'euros menys que l'anys anterior.

Però malgrat tot es repassa les propostes que ofereixen diferents sales de cinemes per tal de sortejar aquesta crisi. Dintre d'aquest context, els cinemes Full HD són protagonistes d'aquest reportatge per les iniciatives d'èxit que està fent per incrementar els usuaris i la fidelitat. Laia Marsal, directora de màrqueting dels cinemes i sòcia directora de Dinàmic Comunicació, apunta que la creació d'experiències noves, la potenciació de la qualitat i la cura de tots els detalls són alguns dels punts claus que han portat als Full HD a convertir-se en els segons cinemes d'Espanya, els primers de Catalunya i el multisales més gran de l'Estat, amb 28 sales per oferir la major oferta cinematogràfica.

 

Per a més informació, viaempresa.cat

Dinàmic Comunicació serà la responsable de la comunicació i difusió del Festival de Blues de Cerdanyola

 

Per incrementar el coneixement i difusió en el seu 25è aniversari, el Festival de Blues de Cerdanyola ha confiat a Dinàmic Comunicació la planificació de la seva comunicació externa tant elaboració dels dossiers informatius, els contactes amb els periodistes, les rodes de premsa com la gestió publicitària amb els mitjans.

 El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola és la cita més important del blues a Espanya, per la qualitat i quantitat de grups nacionals i internacionals, per una banda, i per la durada del festival, que enguany és del 6 al 20 d'Octubre.

 Per a la propera edició, s'ha tancat la presència de figures internacionals, com Bob Margolin, Velma Powell o Nathan James, a banda de grups nacionals i una presència important de grups de Cerdanyola.

 

El curt argentí ‘Luminaris’ guanya el primer premi de la 14a edició de Fantosfreak

Rafa Dengrà i Andrés Muschietti en FantosfreakUna proposta ambientada als anys 40, i de poc més de sis minuts,  dirigida pel director argentí Juan Pablo Zaramella, ha guanyat la 14a edició del Festival de Cinema de Fantàstic, de Terror y Freak, Fantosfreak. El seu treball es caracteritza per utilitzar la tècnica de la pixil·lació, que consisteix en l’animació en stop motion d’actors de carn i os. ‘Luminaris’ ha estat un dels curts més premiats en l’últim any, amb més de 200 guardons rebuts, inclosa la seva preselecció als ®Oscars de 2011.

El premi del públic va ser per a la pel·lícula catalana ‘Fist of Jesus’, de David Muñoz i Adrián Cardona. Aquest premi va ser lliurat per el director de cinema Andrés Muschietti, que ha dirigit el curt ‘Mamá’, que va servir de base per al seu llarg del mateix títol, estrenat al març amb gran èxit a la taquilla espanyola i nord-americana.

 

Llistat de premiats

 

  • 1er Premi Fantosfreak: "Luminaris" de Juan Pablo Zaramella (Argentina)
  • 2on Premi Fantosfreak: "Hotel" de José Luis Alemán (Madrid)
  • 3er Premi Fantosfreak: "Chilly" de Dylan Kohler (USA)
  • Premi Garmanbozia: "Gaping Dead" de Cristian Font (Valencia)
  • Premi del Públic: "Fist of Jesus" de David Muñoz i Adrián Cardona (Barcelona/Ibiza)


Mencions especials del jurat per a:

 

  • "La imagen en la lengua" de Pablo Palazón (Madrid)
  • "Le Revenant" de Victor Druillet (Francia)
  • "Tous les hommes s'apellent Robert" de Marc-Henri Boulier (Francia)

Lliurament de premis Fantosfreak 2013

 El director de ‘Mamá’, Andrés Muschietti, serà l’encarregat de lliurar un dels premis

El proper divendres 19 de juliol tindrà lloc el liurament dels premis del Festival de Cinema de Curts Fantosfreak. L’acte serà a partir de les 22h a l’escenari central del Festival, al Parc del Turonet de Cerdanyola del Vallès. Muschietti té una trajectòria cimentada en una gran quantitat de curts premiats als més importants festivals dels sector. Ha estat guionista i realitzador publicitari, treballant per a les més importants marques internacionals. Ha coescrit, juntament amb la seva germana Bárbara, el guió del llargmetratge “The Yearning” i ha dirigit el curt ‘Mamá’, seleccionat a més de 50 festivals de tot el món. Sobre aquest curt, Muschietti ha digirit el seu primer llargmetratge com a realitzador, ‘Mama’, tot un èxit de taquilla, i que ha comptat amb la producció de Guillermo del Toro.

313 curts rebuts, 48 projectats

Un total de 48 curts han superat el procés de selecció i han estat projectats al Parc del Turonet entre el 15 i el 19 de juliol amb motiu del XIV Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks.
Rafa Dengrà, president del Fantosfreak, destaca “el gran nivell en general” de la majoria de curts i es mostra molt satisfet de la selecció que es pot veure durant el Festival. Els criteris per escollir els curts finalistes han estat diversos. El jurat ha valorat la temàtica, l'originalitat, la qualitat i la tècnica.

El XIV Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks s'ha celebrat entre el 15 i el 19 de juliol al Parc del Turonet. Durant els quatre primers dies del festival s'han projectat 12 curts diaris i el 19 de juliol es passen els guanyadors, segons les categories: Primer premi, Segon premi, Tercer premi, Premi Garmanbozia i Premi del Públic. Els curts guardonats seran projectats durant les properes setmanes al cinema El Punt de Cerdanyola del Vallès.

RECORDATORI
• Festival Fantosfreak
• Horari: A partir de las 22h, la entrega de premis está prevista a partir de les 23h aproximadament
• Lloc: Parc del Turonet de Cerdanyola del Vallès.
• Participació: Andrés Muschietti, director de 'Mamà' durant l'entrega de premis es pasará el curt "Mamá"

Studio Glass obre el primer showroom de Espanya d'ampolles personalitzades

Studio Glass, empresa de consultoria en la decoració del vidre, va inaugurar el 2 d'Abril, a les 19h, la seva amplia col·lecció de vidre industrial on cada ampolla es converteix en una obra d'art. Dinàmic Comunicació va gestionar la comunicació d'aquest esdeveniment, en el qual van estar presents dissenyadors, clients i responsables de les empreses relacionades amb el sector de les begudes i la alimentació, aprofitant la seva presència a la Fira Alimentària. L'acte va comptar amb Dry Martini by Javier de las Muelas com a col·laborador. El taller es convertirà en  'viver' de empreses relacionades  amb el disseny del vidre i es troba ubicat en el carrer Còrsega, 240 de Barcelona.

La fundació Funseam ens confia la comunicació del II Simposi Innovació i Sostenibilitat Energetica

El proper 27 de gener tindrà lloc el II Simposi Empresarial Internacional FUNSEAM d'Innovació i Sostenibilitat Energètica. Es tracta de la segona cita entre empreses relacionades amb l'energia i subministrament, després de la realitzada el passat gener de 2013, en l'àmbit de la sostenibilitat energètica i l'ambiental. Dinàmic Comunicació ha estat l'empresa seleccionada per portar l'estratègia de difusió del simposi i del contacte amb la premsa, i també dissenyarà i crearà els diferents suports que s'utilitzaran durant l'esdeveniment.

Més articles...


Loading...
Loading...