Qalidès ofereix dotze tasts de vins ‘terroir’ del Penedès a La Taverna de Vinseum

Qalidès inaugurarà el proper dia 28 de maig el cicle de tasts ‘Dimarts Qalidès’ a La Taverna de Vinseum. Durant tres mesos, els 12 cellers que formen l'Associació oferiran al públic assistent un tast de vins ‘terroir’ que s'elaboren sota la DO Penedès.


En la línia i amb l'esperit cultural i dinàmic que el sommelier Ton Colet ha donat a La Taverna de Vinseum, Qalidès aprofitarà aquest escenari per a mostrar les experiències portades a terme per cada un dels cellers amb els vins de ‘terroir’.  
 
Els tasts s'impartiran en dos períodes: pre-verema, del 28 de maig al 2 de juliol. Hi haurà una pausa estiuenca durant els mesos de juny, agost i setembre, i tornaran a començar les bodegues que hagin realitzat la verema. La primera cita post-verema serà el dimecres 8 d'octubre. La cita dels ‘Dimarts Qalidès’ acabarà el dia 12 de novembre. 
 
Experiències amb l'elaborador dels cellers. 
Els ‘Dimarts Qalidès’ ha estat un projecte realitzat conjuntament per l'Associació de Qalidès, Terrers del Penedès y La Taverna de Vinseum.
El objectiu és compartir i disfrutar de manera directa l'experiència dels vins més exclusius directament amb els seus elaboradors, en primer lloc, i a més, tenir la oportunitat de poder conèixer vins d'identitat, de caràcter i sostenibles. 
Xavier Rubires, director tècnic de Jean Leon, oferirà el primer tast en una masterclass acompanyat dels vins Vinya Le Havre 2006, Vinya Palau 2007, Vinya Gigi 2011 i Vinya La Scala 2003.
 

Els cinemes Full HD de Cornellà aconsegueixen la segona posició en espectadors entre tots els cinemes d’Espanya

Consoliden la seva trajectòria a Catalunya i són ja líders alpaís en exhibició cinematogràfica.

Els cinemes són membres d’ACEC, Àrea Catalana d’ExhibicióCinematogràfica, empresa que agrupa diverses de les empreses exhibidores més rellevants de Catalunya.


Els cinemes Full HD, ubicats al centre comercial Splau! de Cornellà, han assolit una nova fita. Aquest mes de març han estat els segons cinemes d’Espanya en espectadors i recaptació totals, amb 89.000 entrades venudes. Aquests cinemes continuen creixent en acceptació des de la seva obertura ja fa dos anys, i ja estan consolidats com a primer complex català.
 
Els cinemes amb més espectadors a Espanya aquest mes de març han estat, com és tradicional des de la seva inauguració el 1998, els Kinépolis Madrid amb 9.222 butaques i 25 sales.

Número 1 en ocupació per butaca

 
Per rati d’ocupació, els Full HD són sense cap mena de dubte els cinemes de més alta ocupació d’Espanya gràcies, segons els seus responsables, a les millores arquitectòniques i tècniques que els fan radicalment diferents d’un cinema tradicional.

A finals de 2012 es van publicar les xifres dels espectadors dels complexes de cinema d’Espanya. Com era tradicional al sector, els dos primers locals van ser els de la companyia Kinépolis. 


En primer lloc el de Madrid, amb més de 9.000 butaques, i en segon lloc el Kinépolis valencià, amb més de 8.000 butaques. En aquest senti, amb només 2.200 butaques, els cinemes Full HD van aconseguir la tercera posició, superant el milió d’espectadors, i com veiem, segueixen aspirant a pujar al podi. Aquest març, els segons.

Ampliació de sales


A partir de juliol, els cinemes Full HD de Cornellà es convertiran  en el cinema multisala amb més diversitat de programació de tot l’Estat, gràcies a l’augment de 18 a 28 sales. En un moment de en que el sector està inmers en un discurs sobre la crisi econòmica i l’increment d’IVA en el sector cultural, aquesta iniciativa suposa una alenada d’aire fresc.

Pere Sallent, gerent dels cinemes, afirma que “el secret del nostre èxit és aconseguir la immersió de l’espectador” i que “encara que aquestes deu noves sales són petites, les hem dissenyat per tal que la immersió sigui encara més potent. Les pantalles minúscules ja no tenen sentit al cinema. Deixem-les per a casa i l’ordinador”.

Amb aquesta important obra, els cinemes passaran a oferir tota la programació de Barcelona en versió doblada. Tant comercial com, especialment, infantil o d’autor. 

Portem la comunicació i la gestió de patrocinis del festival Fantosfreak

L'ajuntament de Cerdanyola compta amb Dinàmic Comunicació per dinamitzar la promoció de la XIV edició del festival Fantosfreak

Què és el Festival Fantosfreak

El Festival de Cinema de Terror, Fantàstic i Freak, Fantosfreak, és un dels festivals de gènere més importants de Catalunya. L'any passat es van presentar uns 200 curts de 18 nacionalitats diferents i van assistir 1500 persones al día

Organitzant preestrena de THE CROODS

Dinàmic comunicació organitza la preestrena de "The Croods", la nova peli d'animació de DreamWorks pels cinemes FullHD del centre Splau conjuntament amb radio Flaixbac, Els FullHD actualment són els cinemes amb més programació infantil, des de Dinàmic comunicació portem tota l'estratègia de màrketing, comunicació,  l'estratègia, digital...

Escolta la promoció de Radio FlaixBac

L'estratègia d'influencers màrqueting en blogs i xarxes socials

La majoria de les marques nord-americanes estan emprant l'influencer màrqueting, encara que la quantitat de diners que li dediquen és limitada, segons un estudi de Technorati Media de desembre de 2012.

L' influencer màrqueting és un tipus de màrqueting en el qual les empreses utilitzen als usuaris més influents de les xarxes socials -líders d'opinió- perquè els ajudin a difondre el seu missatge als mitjans socials. D'aquesta forma, bloguers, tuiters, i altres usuaris, es converteixen en prescriptors de les marques.

Des de Dinamic Comunicació establim amb els nostres clients l'estratègia de màrqueting apostant, de manera consolidada, pels prescriptors de marca.

Per a més informació, www.marketingdirecto.com 

El celler de Jané Ventura participa en un cicle de Sopars Literaris de l'Hotel España

 Els vins i caves del Celler Jané Ventura de El Vendrell, Reserva de la Música Rosé 2010 i el ‘Do’ Gran Reserva Vintage2008, van acompanyar l’alta gastronomia de Martin Berasategui en el col·loqui literari amb l’escriptor Martí Gironell, que va presentar el seu llibre ‘L’Últim Abat’.

 

El celler del Penedès Jané Ventura, representada pel seu elaborador, l’enòleg del Vendrell, Gerard Jané, ha maridat els seus caves Reserva de la Música Rosé 2010 i el “Do” Gran Reserva Vintage 2008, amb tota una proposta novedosa on l’alta gastronomia es complementa amb el col·loquí amb un escriptor i en el escenari del Salo de les Sirenes d’en Ramon Casas de l’hotel España. En aquesta ocasió, la tertúlia literària, d’aquest 26 de febrer se centrava en el llibre ‘L’Últim Abat’ de Martí Gironell, que va comptar amb la presència de l’escriptor de la Garrotxa.

 

El celler Jané Ventura col·labora en actes culturals com a part de la seva aposta de vincular-se amb propostes culturals de valor afegit. De fet, Jané Ventura ha fet del territori i de la cultura el seu particular ‘brindis’ amb un maridatge selecte que destaca, sobretot, per la qualitat dels seus vins i caves.

 

Per al Sopar Literari amb Martí Gironell, Jané Ventura va apostar pels caves Reserva de la Música Rosé 2010 i “Do” Gran Reserva Vintage 2008, juntament amb el vi blanc Finca Els Camps Macabeu 2010 i Malvasia de Sitges dolça experimental 2009 (vi de palla).
Aquesta és la segona ocasió que els productes de Jané Ventura donen suport amb el cicle de Sopars Literaris, La primera edició va tenir lloc a mitjans de desembre, on es va presentar el llibre ‘Las leyes de la Frontera’ de Javier Cercas.

 

Gairebé cent anys d’història

 

JANÉ VENTURA és un celler familiar ubicat al Vendrell des de 1914 i compta ja amb una nissaga de quatre generacions iniciada per Josep Jané, continuada per Albert Jané Jané i el seu fill Benjamí Jané Ventura. Actualment, enòleg i gerent és Gerard Jané Úbeda.

Les vinyes es troben a la comarca del Baix Penedès, entre el mar i la muntanya, a les finques Mas Vilella i Els Camps. Elabora una gamma diversa de productes tant de vi com de cava: Selecció de Vinyes (blanc, rosat i negre), Vins de Finca “(Mas Vilella” i “Finca Els Camps”), caves “Reserves de la Música”, Cava “Do” de Jané Ventura; Vins Experimentals Col·leccions Especials.

La producció es reparteix entre el mercat nacional i l’internacional al 50%. Els països a on més exporta són Alemanya, Bèlgica, Andorra, Suïssa, Dinamarca, Rússia, Polònia o Corea del Sud. En total, 250.000 ampolles de vi i cava.

 

 

Dinàmic Comunicació gestionarà a partir d'ara l'estratègia digital i de comunicació de Qalidès

 

 Mireia Torres, nova presidenta de l'associació Qalidès, Terrers del Penedès, ha confiat l'estratègia de comunicació a Dinàmic Comunicació

 

 

Dinàmic Comunicació serà l'agència encarregada de gestionar les comunicacions, tant internes com externes de l'associació, mantenir els contactes asidus amb la premsa especialitzada i generalista així com de desenvolupar l'estatègia digital incloent la nova web.

L'objectiu de Dinàmic Comunicació és potenciar el territori i donar a conèixer Qalidès i la qualitat dels cellers que en formen parte, tant als consumidors finals como als professionales de l'hostelería i la restauració.

Els celles que formes part de Qalidès son Huguet de Can Feixes, Jean Leon, Gramona, Albet i Noya, Mas Comtal, Miguel Torres, Can Ràfols dels Caus, Jané Ventura, Avgvstvs Forvm, Castellroig, Finca Viladellops i Pardas.

 L'associació Qalidès va escollir com a nova presidenta a Mireia Torres el passat dia 1 de Febrer, després d'una renyida votació amb l'altre celler aspirant a la presidència, Gramona, per la diferència d'una única votació.
 

 

Dinàmic Comunicació organitza la presentació del “Do” de Jané Ventura al Restaurante La Buena Vida

Dinàmic Comunicació organitza la presentació del  “Do” de Jané Ventura al Restaurante La Buena Vida

Una important representació de la premsa especialitzada ha assistit al acte de presentació del nou cava del celler del Penedès, Jané Ventura, representada pel seu elaborador, Gerard Jané. El nou cava "Do" Gran Reserva Vintage, un cava de 45 mesos de criança en ampolla, s'ha presentat al Restaurant La Buena Vida, després de la seva extraordinària acollida entre els especialistes del sector vinícola de Catalunya.
El reconegut xef del Restaurant, Carlos Torres, ha sigut l'encarregat de maridar el nou cava i vins de la finca de Jané Ventura amb una selecció de creacions culinàries escollides per a la ocasió en un sopar molt especial. 

La Buena Vida cava do  Jane Ventura

TVE, emet la notícia de l'ampliació de les sales als cinemes FULLHD de Cornellà i de la nova tarifa plana de cinema

Els cinemes Full HD de Cornellà, ubicats al Centro Comercial Splau!, es convertiran pròximament en el multisala amb més sales del Estat, incrementant-los en 10 sales més, passant de 18 a 28. 
Per a Pere Sallent, aquesta iniciativa suposa que els cinemes "podran oferir tota la programació en versió doblada de Barcelona. I tots els continguts alternatius: òperes, concerts, futbol, carreres, grans clàssics del cine. etc." Les obres s'iniciaran pròximament i finalitzaran al estiu.

Per una altra part, també s'ha presentat "El Puntàs", una iniciativa pionera a Espanya que consisteix en implantar la tarifa plana de cinema sense obligació de permanència. 

Jané Ventura en el reportatge la Ruta del Cava al Penedès de TVE

El celler Jané Ventura forma part del magazin de tarda de TVE amb el nou cava "Do"

 

Us deixem alguns fotogrames del reportatge que van fer a TVE al programa + Gente d'Anne Igartiburu. El reportatge, la Ruta del Cava al Penedès,  s'ha centrat en el cava com a protagonistes de les festes nadalenques. Gerard Jané va explicar la sensibilitat del celler per la música i la concretació d'aquesta sensibilitat en la sèrie Reserva de la Música de la qual el "Do" és el seu màxim concepte. ç

 

Jané Ventura, protagonista a TVE

 

 

Jané Ventura, protagonista a TVE

Els cellers Jané Ventura formaran part d'un dels reoprtatges nadalencs que el programa +Gente programarà per el dia 20 de desembre. Per aquest motiu, un equip de Televisión Española a Catalunya, format per David Gallach i Ramon Dorado, han filmat diferents panoràmiques del celler, el embotellament i la masia centrant-se en la vinculació de la bodega Jané Ventura amb la cultura i, molt especialment, amb la música, a través dels seus caves Reserva de la Música. El reportatge contempla una intervenció del elaborador Gerard Jané, que parlarà del cava 'Do' Gran Reserva Vintage

.Gerard Ventura y el equipo de TVE1

El celler Jané Ventura presenta “DO”, el seu cava més selecte

El celler Jané Ventura presenta “DO”,

el seu cava més selecte 

 

El escenari escollit per a la presentació del Cava va ser el Museu de la Música de Barcelona i va ser càrrec de Gerard Jané amb el acompanyament del pianista Jordi Camell.

La presentació del “DO” de Jané Ventura per a la premsa gastronòmica, restauradors i personalitats del àmbit musical, va tenir lloc en el exclusiu escenari del Museu de la Música de Barcelona, que va acollir per primer cop un acte d'aquest caire.

El mercado de las apps móviles generará 34.800 millones de euros en 2012

El mercado de las apps móviles generará 34.800 millones de euros en 2012

Con el aumento en la penetración de smartphones y tablets, el crecimiento continuo del número de apps y la actualización de las ya existentes es inevitable. Así, se ha conseguido que el mercado de las aplicaciones móviles vaya a cerrar el año con un valor de 34.800 millones de euros, aunque se espera que crezca hasta los 240.000 millones en 2016, según los datos de Gartner.

Los minoristas europeos se adaptan a las nuevas expectativas del consumidor, provocadas por las nuevas tecnologías

Los minoristas europeos se adaptan a las nuevas expectativas del consumidor, provocadas por las nuevas tecnologías

 

Los minoristas en Europa Occidental y Rusia deben ser muy conscientes de que los cambios en sus negocios están provocados por las nuevas y emergentes tecnologías. Pero incluso dentro de este grupo, las diferencias sobre el impacto de algunas novedades, como las redes sociales, son sustanciales según una encuesta realizada a minoristas de Reino Unido, Francia, Alemania o Rusia por el grupo The Economist. Por ejemplo, más de un tercio de los minoristas en el Reino Unido e Italia informaron de que las redes sociales han sido la principal causa en los cambios sufridos respecto a las expectativas de consumo de los últimos cinco años, mientras que tan sólo una de cada diez tiendas en Rusia confirmaron lo mismo.

Para los jóvenes, el móvil es cada vez más importante en las compras

El móvil es cada vez más importante en las compras en el colectivo de jóvenes

 

El retail multicanal, una tendencia de consumo que no deja de crecer, ha encontrado en el teléfono móvil su aliado perfecto. Según un estudio realizado en Estados Unidos y Reino Unido por Econsultancy, aunque no sorprende, cada vez está más claro que el móvil tiene un papel predominante en la vida de los compradores.

La proporción de usuarios que se sirve del móvil para hacer una compra sigue siendo una minoría, un 28% en Estados Unidos y un 25% en Reino Unido en 2012. Pero se trata de un grupo que crece rápidamente y que, desde 2011, se ha duplicado, cuando se situaba en el 12% y el 13% respectivamente.

Internet crece hasta un 21% de la publicidad y devora a la prensa

Internet crece hasta un 21% de la publicidad y devora a la prensa

Internet absorberá casi un tercio de la publicidad en los mercados más desarrollados en 2014 y más de una quinta parte en el mundo. Y lo hace a expensas de la prensa. Los nuevos medios concentran el crecimiento del mercado de la publicidad, con un fuerte empuje de los grandes países en desarrollo: China, Brasil y Rusia, pero también Indonesia, Argentina, Sudáfrica y Corea del Sur.

Las marcas ya no necesitan anuncios, sino defensores de sus productos

Las marcas ya no necesitan publicidad, necesitan defensores, personas que le digan a todo el mundo lo que saben sobre lo maravilloso que es su producto. Pero antes, las marcas necesitan saber quiénes son sus defensores y cómo llegar hasta ellos.

Amazon.com, Red Bull, The Body Shop o Google han construído sus marcas sin necesidad de recurrir a la publicidad. Sus defensores de marca son como su departamento de marketing. “Hemos desarrollado todo nuestro negocio y, de hecho, toda una categoría, a través del poder de nuestros fans y defensores”, asegura Kristin Harp, manager de marketing para EEUU en SodaStream.

La publicidad online podría empezar a segmentarse según los hábitos de consumo de la televisión

La televisión, como cualquier otro dispositivo digital, se está haciendo cada vez más inteligente. Por ello, hay compañías de bases de datos que ya se han dado cuenta y están aprovechando que, por ejemplo, las televisiones ya lleven conexión a internet incorporada.

Tal es el caso de Datalogix que, en las últimas semanas, ha lanzado un nuevo producto con el que pretende permitir a los compradores de publicidad digital que segmenten los anuncios para los internautas en función de los programas que estos ven en la televisión. El producto es el resultado de un acuerdo con TRA, empresa adquirida por TiVO el mes pasado y que dispone de datos de consumo de televisión de las cajas de cable de más de 4 millones de hogares de EEUU.


els Nostres Serveis

Aplicant els serveis de comunicació en el mercat real i digital

Estratègies de Comunicació

Analitzem l'estratègia digital i de comunicació que millor s'adapta a les necessitats i objectius

Excel·lència

Aplicant aquestes idees obtenim els objectius marcat

 

 

premi proyecta 2013
T'AGRADA EL QUE VEUS?

Disposem de
plans

que adaptem a
les teves necessitats

Loading...
Loading...