Excel·lent Nit solidària al Liceu per als infants del Raval

El passat 8 de Setembre al Liceu vàrem tenir el privilegi de treballar per al Sopar Solidari per als Infants del Raval a càrrec de 4 estrelles Michelin : Carles Abellan, Albert Adrià, Nandu Jubany (al capdavant de la coordinació de tot el menú) i Carles Gaig. Els 35.000 euros de recaptació seran donats a l'associació benèfica http://www.casaldelsinfants.org/cat/ per a que pugui seguir amb la seva valuosa funció social.

L'event va ser un gran èxit de venda, participació, recaptació i valoració dels assistents a tots els nivells. Diem a tots els nivells perquè els assistents vàrem poder gaudir d'una experiència gastronòmica de primer nivell, de posar el granet de sorra per a una bona causa. Per al nostre equip, a nivell professional, vàrem tenir el privilegi de poder veure el Liceu per dins des d'una perspectiva completament diferent i aportar el nostre expertise a un projecte tant engrescador.

Com generar sinèrgies per incrementar el valor dels nostres clients: cas d'èxit del Festival VinyaSons

Dinàmic Comunicació ha gestionat la comunicació del Festival VinyaSons generant tota la seva estratègia així com sinèrgies i aliances entre d'altres empreses. Ens esforcem per tendir ponts i aliances. Volem multiplicar resultats. Gestionem diàlegs per la influència i l'impacte en el públic final.

NFC per dotar d'interactivitat qualsevol suport

Feia temps que no trobavem una innovació que fos tant fàcil d'aplicar, econòmica i amb el punt d'espectacularitat que aporta l'NFC.

En un món tant hiperconnectat com l'actual se'ns feia extrany que les accions que feiem es quedéssin al món real i hagués de ser l'usuari que busqués més informació pel seu compte. Ens imaginavem que si posavem un rollup amb la temporada d'Òpera del cinema a l'entrada o a la porta d'una sala muntavem una placa dient que la sala està dotada de Dolby Atmos, qualsevol persona hauria de poder veure al seu mòbil informació ampliada al respecte. Quan podré veure la Boheme? o, què és el Dolby Atmos? o, ón puc descarregar la App que esteu anunciant per tot el cinema? haurien de ser preguntes que es reponguéssin al moment.

Què significa tenir els cines amb més sales Dolby Atmos del món?

So envolvent. Màxima experiència cinematogràfica. Cinema premium a preu d'entrada normal. Exclusivitat. I tot això, a Barcelona. Els cines Full, la multisala més gran d'Espanya, ha conseguit un objectiu: esdevenir el cinema amb més sales Dolby Atmos del món. Per a Dinàmic Comunicació és un repte continu comunicar sobre els cines i una satisfacció sense pausa.

Dinàmic Comunicació ha desenvolupat la App Smart FULL

Fins aquest setembre l'App porta més de 8000 descàrregues entre iOS i Android amb un creixement de 75 descàrregues diàries i milers incidències ateses correctament en menys de 2 minuts.

Dinàmic Comunicació, equip de màrqueting i comunicació dels Cinemes FULL destaquen que aquests cinemes del Centre Comercial Splau (Cornellà ) van néixer amb la ferma determinació de convertir-se en "els millors cinemes". Any a any han anat aconseguint més i més fites , des néixer amb tots els projectors 4k Digitals fins a ser actualment la multisala amb més sales dotades de l'espectacular so DolbyAtmos de tot el món, passant per arribar habitualment a ser el cinema nº1 en espectadors del país .
Però malgrat aquesta voluntat sempre són poden succeir possibles errors, imprevistos, etc... I va ser per solucionar aquestes contrarietats de la forma més ràpida i còmoda possible per a l'espectador que Dinàmic Comunicació va crear l'aplicació "Smart FULL".

Nova cita del V Congrés d'Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme

Els propers 18 i 19 de juny Vinseum acollirà la V edició del Congrés d'Art i Paisatge Vitivinícola i Enoturisme, una cita biennal organitzada pel CEPvi, el Centre d'Estudis del Paisatge Vitivinícola, una entitat permanent que posa en pràctica les conclusions congressuals.

Aquesta V edició del Congrés Art i Paisatge Vitivinícola, promoguda pel CEPvi i emmarcada dins la Capital Cultural de Vilafranca del Penedès 2015, recull les aportacions de les edicions anteriors i, en una línia d'utilitat i enllaç entre problemes i inquietuds locals i saber universal, pretén apuntalar el salt cap endavant que comença a interioritzar-se en el món del cava i el vi per trobar un equilibri entre economia i paisatge.

Articulat en 4 blocs específics (Economia, Territori, Paisatge i Art, pensats segons sectors i sensibilitat), el Congrés se situa com el punt de partida del Pla de Gestió de la Identitat Vitivinícola i Desenvolupament 2015-20, l'objectiu del qual és "defensar de manera clara i compromesa, la identitat del paisatge vitivinícola com a valor cultural i actiu econòmic excepcional, des del vessant relacionat amb els estudis, projectes i plans pluridisciplinaris incidents en el paisatge vitivinícola". Per al director del CEPvi i del Congrés, Miquel Vidal, aquesta cita suposa "la consolidació d'un projecte iniciat al 2007".

Canviar el chip i començar a convertir (amb ActiveCampaign)

Si estàs llegint això has de tenir una bona comunitat, potser fins a una BBDD de clients / potencials (ara en diuen LEADS) ... però et falta vendre més.

Probablement et consoli saber que segons veiem amb les eines d'anàlisi de mercats i comportaments de Google (algunes molt difícils d'explicar i aprofitar per vastes i immenses que són) les xarxes socials són útils en les ⅔ primeres parts del procés de compra (d'informació i fins i tot decisió d'intenció de compra) però completament estèrils en el moment de formalitzar-la.

La personalització i dirigir els missatges adequats en el moment adequat (amb l'eina adequada) és crucial. Anem a mimar als nostres clients!

4 claus / reflexions / conclusions de les sessions del curs eMàrqueting ACAVe.

L'estrella i la gran preocupació, "la conversió". Aquest passat mes de Maig hem estat impartint uns cursos de Community Manager i eMàrketing organitzats per ACAVe, Asociación Empresarial de Agencias de Viajes, formada per més de 500 agències de viatges centrals, el que representa els interesos d'uns 1000 punts de venda. Ha estat un mes intens amb 3 edicions del curs, 2 ciutats - Madrid i Barcelona - i quasi 100 assistents. 

Web i Vídeos de Táctica, Investigació Estratègica

Tàctica es una empresa d'anàlisi estudis de mercats per a guiar l'estratègia empresarial de petites i grans marques com SEAT, Ajuntament de Barcelona, Gallina Blanca, FCBarcelona, Sanitas, etc... 

Necessitàven una nova imatge fresca, neta i sense l'excés de literatura de l'anterior web. Sumant a la nostra assesoria Online, la direcció de Tàctica tenia molt clara l'estructura de missatges i de comunicació del seu site així que hem "dibuixat" exactament allò que tenien al cap, alineat perfectament amb el públic objectiu visitant de la seva web. 

Experts internacionals expliquen a Barcelona com, quan i què mesurar a Internet en el marc dels SocialDay

El nostre equip està essent l'encarregat de la gestió de premsa de l'event a Barcelona. Gestió de mitjans, notes de premsa, convidar a periodistes a la sessió oberta que servirà per presentar la jornada, etc...

SocialDay, esdeveniments adreçats a professionals de marqueting online en format d'experiència única per a cada assistent, arriba a Barcelona el proper 8 de maig. En un escenari tan emblemàtic com el Mobile World Center de la ciutat comtal, els principals professionals i CEO‘s  d'start-ups importants aportaran la seva experiència professional aplicada a les mètriques 2.0 i l'analítica online per planificar i optimizar els resultats de les nostres accions 2.0. Dinàmic Comunicació hi col·labora donant difusió i gestionant entrevistes amb els principals organitzadors, Fede Cosentino i Jose Rodríguez.

Fantosfreak

Estratègia de patrocini i de comunicació del Festival Fantosfreak

Un any més iniciem el nostre treball amb el festival Fantosfreak, cada any superem els bons resultats tant en la línia de patrocinis com en el retorn de comunicació aconseguit. Aquest any es preveu un augment de participació a nivell de presentació de curts (402 de 38 nacionalitats diferents en el 2014), a nivell de públic (unes 8000 persones durant els 5 dies) com a nivell de audiència: lectors / oients / xarxes socials, aconseguint una audiència de més de 700.000 persones. El festival cada any és mes conegut arribant a ser un referent en el sector de curtmetratges. És el festival gratuït al aire lliure d'aquest gènere amb més alfuència de públic de Catalunya. El ajuntament de Cerdanyola aposta per la seva XVI edició aconseguint una major dinamització y coneixement de la població.

Treballant amb la premsa per a la presentació del llibre de Funseam

La Fundació per a la Sostenibilitat Energètica i Ambiental, ha presentat, a Madrid al Club El Club Español de la Energía, el llibre "Innovación y Sostenibilidad Energética" que recull les conclusions i ponencies presentades en el II Simposi Empresarial Internacional de FUNSEAM, realitzat el 2014. La presentació s'ha dut a terme a càrrec de Dra María Teresa Costa, Directora de la Càtedra de Sostenibilitat Energètica de la Universitat de Barcelona, Antonio Llardén, President del patronato Funseam i President de Enagás, Arcadio Gutiérrez, Director General de Enerclub. De de  Dinàmic Comunicació ens hem coordinat amb els nostres directors de comunicació dels diferents organismes com Enagàs, Enerclub... per a poder elaborar una nota de premsa coherent i amb una comunicació organitzada. 

Des de Dinàmic Comunicació hem centrat els nostres esforços en els mitjans de RSC i del sector Energètic i hem donat importància a que  "el sector energètic camina l'àmbit de la innovació vinculant aquests avenços a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic".  

¿Por qué nos gustan tanto los festivales?

Realmente la respuesta es… porque nos lo pasamos muy bien. Y porque nos permite comenzar un proyecto desde el principio, tener una visión 360 grados e ir acotando y añadiendo acciones en función del retorno.

Un festival comporta que, aparte de que tengan las mejores películas, las mejores bandas o lo mejor de todo, un buen plan de comunicación que tenga asociado una serie de acciones paralelas. Si tenemos al mejor grupo, pero nadie lo sabe. ¿De qué me sirve?

10.000 atacs per web: escollir una bona password és crucial

Des de fa pocs anys, els administradors dels CMS més coneguts (Wordpress, Drupal y Joomla) sabem que els atacs a les nostres webs són el pa de cada dia. I la majoria hem après a base d'ensurts. 

Avui mateix he mirat el log del firewall (registre d'atacs) i he vist que per a un sol client nostre hem rebut 10.000 atacs (intents d'intrusió; repeteixo: intents) en els darrers 4 mesos.

Veurem a continuació que una de les millors proteccions contra això està a les nostres mans i és tan fàcil com tenir una política de passwords correcta. Bàsicament escollir un password adequat per cada situació i MAI utilitzar paraules que existeixin en un diccionari, així com el nom del nostre fill i el seu any de naixement. 

Sembla obvi però, reflexioneu... ho feu bé?

Èxit en les accions amb Qalidès en un principi d'any molt actiu

Un dels objectius que ens vàrem fixar amb el grup Qalidès per aquest 2015 és el de donar a conèixer els vins en maridatges gastronòmics d'alt nivell en petits grups. 

En aquesta línia hem començat amb molta força i des de Dinàmic Comunicació hem buscat, negociat i executat diversos grups tot diversificant espais i perfils: 

  • Dins el marc del Simposi Internacional FUNSEAM sobre eficiència energètica de febrer del 2015. En el sopar de comiat al Restaurant Bardot el Summiller Jordi Carrascosa va fer un tast de 7 vins Qalidès en petit comitè als ponents principals i membres de part del patronat (principals energètiques espanyoles).
  • A l'event d'inauguració del Cinema Phenomena a Barcelona, els vins oficials de l'acte vàren ser els 7 vins de Qalidès seleccionats (per sorteig). A més, va assistir una representació de Qalidès (presidenta Mireia Torres) i la responsable de la conta Qalidès de Dinàmic Comunicació la Fina Soler. L'acte va anar a càrrec de la Agència Work At Weekend (WAW) amb la que col•laborem, tota la info al seu blog : Qalidès a la Inauguració del cinema Phenomena

Funseam: comunicació de qualitat i constància per a aconseguir seguir més visibilitat

La passió. El convenciment de que si creiem en el projecte, el defensarem fins al final, és el que ens ha mogut per a establir una estratègia de comunicació adhoc per a el III Simposi Internacional FUNSEAM.

Si no creus amb el producte, no facis comunicació. Si ho fas per diners, desvirtuaràs el concepte de la marca. Si ens impliquem en el projecte, si creem passió, arribarem a vincular-nos amb el nostre client. I la comunicació serà més fluïda.

Els dies 2 i 3 de febrer de 2015 els principals experts internacionals en energia i sostenibilitat es van reunir en el marc del III Simposi Internacional FUNSEAM al Parc Científic de Barcelona per a proposar solucions en el camp de la eficiència energètica.

Studioglass

Studio Glass: inclús l'empresa que es dedica a un producte especial, necessita counicar

A la primera pel·lícula de la saga de Bourne, “El mite de Bourne”, el protagonista, interpretat per Matt Damon, fa un resum del que és Google en poques paraules: està a punt de fer tirotejat en una estació de tren de Berlín i des de la central de la CIA estableixen tot tipus de obstacles per a que Bourne pugui ser vist. Però finalment, el protagonista aconsegueix escapar (menys mal).

En aquest punt, i en cas de que el treball que plantegem amb Studio Glass, la col·laboració de Dinàmic Comunicació es centra en donar visibilitat,  en proposar accions a una empresa dins d'un sector molt especialitzat. El objectiu és clar:  si et veuen, et contracten, i si et contracten, hi ha moltes possibilitats de que et contractin altre cop (a diferència de la pel·lícula, que tenien un altre objectiu). 

Mini site de control de descàrrega de les presentacions del III Simposio FUNSEAM

Estem en plena preparació del "III SIMPOSIO EMPRESARIAL INTERNACIONAL FUNSEAM: MERCADOS Y SOSTENIBILIDAD PARA UN SECTOR ENERGÉTICO COMPETITIVO". Tenint en compte que es tracta d'un Simposi ja consolidat - 3era edició enguany-, amb ponents de primer nivell internacional, amb la presència dels responsables de les principals energètiques espanyoles (i líders mundials del sector) i que està confirmada l'assistència del Ministre d'Industria, Energia i Turisme Jose Manuel Soria us podeu imaginar que tenim tots els recursos al 200% d'intensitat.  

La plana de control de descàrregues de material

Dins aquest marc sembla com fora de lloc parlar d'un desenvolupament d'una plana de control de descàrregues per al material de les ponències per a l'esmentat congrés. Però és que en realitat, el nostre dia a dia també es composa d'aquests petits encàrrecs. I val la pena destacar-ne el desenvolupament i parlar-ne perquè als nostres clients no sempre se'ls acut que tots aquests desenvolupaments estàn al seu abast.  

Tanquem un espectacular any de pre-estrenes als Cines FULL HD

Entre novembre i desembre d'aquest passat 2014 hem gestionat 7 preestrenes. Això permet tancar l'any havent gestionat 30 preestrenes a través dels canals propis del Cinema (Twitter, Facebook) i d'altres comptant amb la col·laboració de mitjans de comunicació com Europa FM, Cadena 100, Flaix FM, FlaixBac, Radio Marca, RAC105, Onda Cero, etc... o clubs com Rakk4u, TresC o Super3.

Novembre i desembre de preestrenes estrenes

Entre les últimes fites, Dinàmic Comunicació ha donat difusió a través de les xarxes socials de la Marató especial d' "El Hobbit", on amb un mateix tíquet s'ha pogut veure el passat 16 de desembre la primera i segona entrega d' "El Hobbit", juntament amb la preestrena d' "El Hobbit: la batalla de los cinco ejércitos". Les 2 sales disposades per a la sessió especial es van exhaurir. Per tal d'amenitzar la 'llarga' vetllada es va comptar amb la col·laboració de la Societat Tolkien Catalunya, que va instal·lar als cinemes Full HD una exposició d'objectes de la pel·lícula, sent l'única mostra d'aquestes característiques a tot el país.

Joomla! guanyador del premi al millor CMS PHP Open Source

En primer lloc ¿què és Joomla? Doncs el sistema de gestió de continguts sobre el que muntem les webs a Dinàmic Comunicació (des de landings a grans portals). D'això se'n diu CMS (content management system), Open Source (el nucli és gratuït i evoluciona gràcies a la comunitat mundial) i PHP (un llenguatge de programació per a internet, el més extès).

De CMS PHP OpenSource n'hi ha força al món, però bàsicament la cosa es mou entre 3: Drupal, WordPress i Joomla. Cada empresa tria el seu sistema, Dinàmic entre elles, i es converteix en experta d'aquell sistema. Nosaltres portem 11 anys ja treballant en Joomla i en tenim tanta experiència que som extremadament ràpids i donem un bon servei, cosa que ens limita a fer-ne servir cap d'altre.

Més articles...


els Nostres Serveis

Aplicant els serveis de comunicació en el mercat real i digital

Estratègies de Comunicació

Analitzem l'estratègia digital i de comunicació que millor s'adapta a les necessitats i objectius

Excel·lència

Aplicant aquestes idees obtenim els objectius marcat

 

 

premi proyecta 2013
T'AGRADA EL QUE VEUS?

Disposem de
plans

que adaptem a
les teves necessitats

Loading...
Loading...