Associació o ONG? Gratuits els Ads de Google

Per alguns dels nostres clients (associacions sobretot les declarades d'utilitat pública) estem gestionant Google Grants. És un programa de Google ón es pot obtenir fins a 10.000 euros mensuals gratuïts (sense cap cost afegit per a Google, ni cap despesa mínima) en Google Ads, publicitat a Google, per a Associacions sense ànim de lucre i amb fins socials.

Pinta fantàstic oi? Realment ho és però hem de tenir en compte les seves condicions. Les normes van enfocades a que realment els anuncis, i les planes de destí, aportin valor a la societat i siguin útils per al públic. Les condicions del programa s’orienten a evitar que es busquin segons quins interessos, sobretot aconseguir socis o econòmics, de les ONG. L’objectiu és fer arribar informació i valors útils per al visitant i per a la societat. No es desvien pas dels de les vostres Associacions o ONG, oi? Simplement hem d'enfocar correctament l’estratègia.

És per això que la gestió dels anuncis de Google, ja complexa per si mateixa, s'hagi de fer amb molta cura i coneixement de causa. No serveix apuntar-se al programa i "anar fent" o "provar" perquè ens desviarem del que espera Google i perdrem el programa.

Aquesta gestió és el que oferim des de Dinàmic (alta i anuncis) i sí té un cost. Tantmateix s'aconsegueixen visites a la web i visibilitat dels programes que pugueu tenir i per tant és una inversió amb molt retorn per als objectius de l'associació, sobretot tenint en compte que la despesa en google és zero i pot arribar a ser molt alta.

Estem a la vostra disposició per a informar-vos dels detalls del programa i quina seria la nostra tasca. En parlem?

Integradama, nou projecte web

Integradama és una empresa de reformes que buscava modernitzar la seva imatge amb la idea de diferenciar-se dins d'un sector superpoblat i amb molta competència.

L'objectiu del projecte va ser el desenvolupament d'un lloc web que transmetés confiança al client i amb una estètica treballada, allunyada de l'habitual estil auster que podem trobar en webs d'un perfil similar. 

Podeu veure'n el resultat a la web d'Integradama.

Web Magnific Groups

Magnific Groups és una agència de viatges receptiva especialitzada en grups que va recòrrer a nosaltres per a què els acompanyéssim en un ambiciós projecte que té com a late motiv el creixement i consolidació de la marca.

De la nostra tasca en resulta un espai web multi-idioma (espanyol, anglès i francès), sobri, modern i que té com a objectius principals assolir un gran rendiment en dispositius mòbils i un esforç comunicatiu orientat al sector i al tipus de client que n'és habitual.

Com toca en aquests casos, vam dotar el projecte d'una forta campanya de marquèting a l'alçada de les necessitats del client i a la envergadura del repte que teniem davant.

Podeu veure'n el resultat a Magnific Groups.

Inversió en Adwords , com mesurar l'èxit de les campanyes

Invertir en AdWords, anuncis a Google, és matemàtica pura. Inverteixes X i obtens Y clics a la teva web o telèfon. Sembla fàcil oi? En realitat no ho és però la nostra feina és aconseguir que ho sigui per vosaltres, els nostres clients. En aquest post intentarem donar llum a com mesurar els resultats que ens donen les campanyes, què és un bon resultat i què podem fer per millorar-lo (tècnica de configuració i optimització de l'anunci a part, que és cosa nostra exclusivament).

  • Què és èxit a AdWords
  • Com mesurar si em surten a compte o no
  • Percepcions errònies
  • Com millorar el resultat

Web Enantia 2019 i SEO

Enantia va ser un dels primers clients al 2006 en demanar-nos una web i per aquest motiu és un dels projectes que sempre mirem amb molt sentiment. Es defineixen com "We are a CRO based at the heart of the Barcelona Science Park. We specialise in Medicinal Chemistry, Chemical R&D and Solid State R&D. Expertise in Cocrystals and Asymmetric Synthesiscan help your project succeed." i són una de les empreses de referència a nivell mundial en el seu sector. 

Després de treballar en el darrer projecte web amb un altre proveïdor ens han contactat recentment per muntar el disseny que ja tenien aprobat i muntat en un altre sistema (CMS a mida). Els resultats del darrer desenvolupament en el que no vàrem participar han fet que, davant de problemes amb la seva web actual (ja no), ens demanéssin treballar conjuntament per resoldre les mancances del mateix. 

La solució ha estat aplicar el disseny que ja tenien aprobat i treballar-lo sobre la plataforma de Wordpress (un dels millors CMS i sobre el que es basen la majoria de webs). Dos requeriments més eren importants: el SEO i la capacitat de modificació de la web per part del seu equip. El resultat el podeu veure a www.enantia.com . Ens fa enormement feliços que cients amb els que hem treballat en el passat ens recordin i tornin a confiar en nosaltres, és una gran satisfacció i privilegi. 

Portal associació professionals gastonomia

Hoy inauguramos ProfesionalesGastronomia.com el portal de la “Associació Catalana de Profesionals de la Gastronomía”. Conscientes de que hoy en día una Asociación debe ofrecer servicio real a su público han planeado un website muy, muy, interesante para los profesionales del sector gastronómico.

Una de las reivindicaciones tanto de los profesionales (camareros, jefes de sala, chefs, cocineros, personal de limpieza, sumilleres...) como de los empresarios o responsables de RRHH era una bolsa de trabajo especializada.

Bolsa de trabajo de profesionales de la gastronomía

El portal tiene su área interna estrella en la bolsa de trabajo de profesionales del sector gastronomía. En ella los profesionales pueden preparar su currículum (detallando idiomas, experiencia, aspiraciones salariales, ...) y las empresas subir sus ofertas de trabajo.

Inaugurem el web de FUNSEAM atenent als nous requeriments

Aquest principi de novembre hem obert el nou website de Funseam, Fundació per a la sostenibilitat energètica i ambiental.

El pre-anàlisi del web, l'estudi previ a cap acció de disseny o programació, és un procés determinant per a que el resultat final estigui en línia amb els objectius que l'empresa espera del web. Fins i tot aquells objectius que encara no hem descobert. Una web és un element de comunicació incomparable amb cap altre mitjà del que s'hagi pogut dotar l'empresa. Es tracta d'un "espai" on l'empresa exposa la seva missió, els seus avantatges competitus, la seva activitat, la seva filsofia, .... Les reunions entre responsables de l'empresa, els nostres experts en comunicació i màrqueting, la direcció d'art i els tècnics coneixedors de les possibilitats de les diferents plataformes que tenim al nostre abast són claus.

Obrim nou blog per nuestrapsoriasis

A Dinàmic Comunicació em treballat en el nou blog de nuestrapsoriasis.org, desenvolupat amb Wordpress i que permetrà als usuaris que ho desitgin, explicar les seves experiències amb la convivència de la Psoriasi. En definitiva, el blog està pensat i fet pels usuaris que vulguin compartir experiències, anècdotes i consells amb la resta d'usuaris. En aquest blog a part de redactar els posts que es desitgin, també inclou l'opció de poder publicar en format vídeo, l'experiència de l'usuari, facilitant així, el poder compartir gràcies a les noves tecnologies, com pot ser gravar-se un "selfie" amb el mòbil i publicar-ho al blog.

El blog de nuestrapsoriasis.org ha entrat en funcionament avui dia 26 d'Octubre del 2016 i està a disposició dels usuaris que vulguin compartir les seves experiències amb la Psoriasi.

Dinàmic Comunicació com a desenvolupador web

A Dinàmic Comunicació disposem d'un equip multidisciplinar especialitzat en el disseny i maquetació de pàgines web auto-administrables. Els CMS que utilitzem per fer les web auto-administrables són Joomla i Wordpress, però la nineta dels nostres ulls és Joomla, per la potència del seu motor i les facilitats a l'hora de poder fer gairebé qualsevol cosa que es requereixi (aquí podeu veure "joomla guanyador del premi al millor cms php open source").

NFC per dotar d'interactivitat qualsevol suport

Feia temps que no trobavem una innovació que fos tant fàcil d'aplicar, econòmica i amb el punt d'espectacularitat que aporta l'NFC.

En un món tant hiperconnectat com l'actual se'ns feia extrany que les accions que feiem es quedéssin al món real i hagués de ser l'usuari que busqués més informació pel seu compte. Ens imaginavem que si posavem un rollup amb la temporada d'Òpera del cinema a l'entrada o a la porta d'una sala muntavem una placa dient que la sala està dotada de Dolby Atmos, qualsevol persona hauria de poder veure al seu mòbil informació ampliada al respecte. Quan podré veure la Boheme? o, què és el Dolby Atmos? o, ón puc descarregar la App que esteu anunciant per tot el cinema? haurien de ser preguntes que es reponguéssin al moment.

Web i Vídeos de Táctica, Investigació Estratègica

Tàctica es una empresa d'anàlisi estudis de mercats per a guiar l'estratègia empresarial de petites i grans marques com SEAT, Ajuntament de Barcelona, Gallina Blanca, FCBarcelona, Sanitas, etc... 

Necessitàven una nova imatge fresca, neta i sense l'excés de literatura de l'anterior web. Sumant a la nostra assesoria Online, la direcció de Tàctica tenia molt clara l'estructura de missatges i de comunicació del seu site així que hem "dibuixat" exactament allò que tenien al cap, alineat perfectament amb el públic objectiu visitant de la seva web. 

Mini site de control de descàrrega de les presentacions del III Simposio FUNSEAM

Estem en plena preparació del "III SIMPOSIO EMPRESARIAL INTERNACIONAL FUNSEAM: MERCADOS Y SOSTENIBILIDAD PARA UN SECTOR ENERGÉTICO COMPETITIVO". Tenint en compte que es tracta d'un Simposi ja consolidat - 3era edició enguany-, amb ponents de primer nivell internacional, amb la presència dels responsables de les principals energètiques espanyoles (i líders mundials del sector) i que està confirmada l'assistència del Ministre d'Industria, Energia i Turisme Jose Manuel Soria us podeu imaginar que tenim tots els recursos al 200% d'intensitat.  

La plana de control de descàrregues de material

Dins aquest marc sembla com fora de lloc parlar d'un desenvolupament d'una plana de control de descàrregues per al material de les ponències per a l'esmentat congrés. Però és que en realitat, el nostre dia a dia també es composa d'aquests petits encàrrecs. I val la pena destacar-ne el desenvolupament i parlar-ne perquè als nostres clients no sempre se'ls acut que tots aquests desenvolupaments estàn al seu abast.  

Inaugurem el Website de StudioGlass en tres idiomes per a mantenir la seva vocació Internacional

Un parell de mesos hem estat immersos en el desenvolupament de la pàgina web de StudioGlass i el resultat ha estat enormement gratificant. Podeu veure-ho vosaltres mateixos a  www.studioglass.es

Les necessitats de comunicació de l'empresa eren un repte, ja que, tot i que treballar en la decoració de ampolles de vidre per a packaging, PLV, màrketing., etc..., el producte que resulta de la seva activitat es destina a 3 públics molt diferents: retail (Ritzenhoff Design), ampolles i envasos (departaments de packaging) i Copes i Gots (per a accions de màrketing).

Així doncs, hem hagut d'interioritzar diferents formes de presentar els seus productes / serveis, buscar la millor forma de comunicar les seves virtuts i, a la mateixa vegada, definir la necessitat sobre disposar d'àrees de comunicació a la web de la activitat de l'empresa. 

La Web del futur als Cines FULLHD, El Punt Vallès i El Punt Ribera

Durant la primera part de l’any 2014 hem estat treballant de forma intensiva en la nova web dels Cines FULLHD i que després s’ha aplicat als demés cines del grup El Punt.

La necessitat

La necessitat es va plantejar per diversos motius i ens vàrem posar mans a l’obra sempre tenint em ment els objectius.

El primer dels motius va ser voler oferir a l’usuari una experiència el més clara possible. Sense elements innecessaris, sense excés de literatura i centrada completament en el producte: les pel·lícules. Qualsevol persona havia de poder mirar, triar i comprar sense grans complicacions, decoracions o passos.

Dinàmic Comunicació dissenya l'estratègia digital i web de Qalidès

Dinàmic Comunicació ha estat l'empresa que ha realitzat l'estratègia digital i disseny web de Qalidès, Terrers del Penedès, l'associació de vins de finca que engloba tretze cellers del Penedès. Dinàmic Comunicació s'ha encarregat de posar online tota la informació dels cellers tant per als entusiastes del vi i com per als professionals.

Dissenys i desenvolupaments web de més de 4 anys, encara vàlids i actuals

Fent una mica de memòria podem recordar unes 150 websites fetes en els darrers 12 anys. No obstant, hi ha uns quants webs que encara segueixen actius i en plena vigència. Ens venen al cap websites com CUIMPB (Centre Ernest Lluch), EuropeG, IEB, AFCA, Enantia, Uquifa, etc... Es tracta de dissenys gràfics fets a la mida de les necessitats comunicatives i per tant amb una solvència que va molt més enllà de mers "dibuixos" o "modes" en els que es cau sovint. I avui dia segueixen vigents i autoadministrats pels professionals interns.

Loading...
Loading...