Buena nota para la XXVI edición del festival de Blues

El XXVI Festival de Blues de Cerdanyola va tancar aquesta edició el 18 d'Octubre d'enguany amb un balanç molt positiu a nivell tots els nivells. La valoració del públic ha estat molt alta, l'assistència ha crescut i tot plegat fa que la ciutat d'ompli d'esdeveniments culturals, molts d'ells gratuïts.

Per la nostra agència ha estat encara més positiu aquest any ja que hem obtingut una grandíssima repercussió mediàtica (més de 150.000€ de ROI de premsa), acords amb empreses que han volgut col·laborar amb el festival a diferents nivells i bons patrocinadors. Agraïr a tots plegats el suport actes culturals i en concret al festival. Sense tots ells es fa difícil assegurar que festivals d'aquests tipus puguéssin tenir continuïtat.

 

colaboradors patrocinadors festivalBLUES

Recordar que des de Dinàmic tenim la sort d'encarregar-nos de tota la gestió de Premsa, la cerca de patrocinis, cerca de col·laboradors que enriqueixin l'eperiència cultural (per exemple, la degustació de vi Avgvstvs gratuïta que enguany s'ha gaudit en alguns concerts) i la gestió de Web (enguany aplicat el sistema bilingüe) així com una mínima atenció a les xarxes socials.

Quedem pendents de la propera edició que, vist l'èxit d'enguany, s'està valorant que deixi de ser bi-anual i el 2016 puguem celebrar la XXVII. Edició.

Nuestros Servicios

Aplicando los servicios de comunicación en el mercado real y digital

Estratégias de Comunicación

Analitzamos la estratégia digital y de comunicación que mejor se adapta a les necesidades y objetivos

Exceléncia

Aplicando estas ideas obtenemos los objetivos marcados

 

 

premio proyecta 2013
¿TE GUSTA LO QUE VES?

Tenemos
planes

que adaptamos a
tus necesidades

Loading...
Loading...