Ganadores premios proyecta

Cinemes Full HD i Dinamic Comunicació guanyen el premi Proyecta a la millor estratègia de de Màrketing d'exhibidors (ESCAC)

Els Cinemes Full HD i Dinamic Comunicació hem obtingut el Premi Proyecta de Màrketing (ESCAC) a la Millor Estratègia d'Exhibició. Competia en la mateixa categoria amb els Cines Ciutat de Palma de Mallorca, Cinesa i els Cines Kinépolis Madrid. Som co-guanyadors per ésser l'empresa que gestiona de forma íntegra l'estratègia i execució de màrketing i comunicació, tant "off" com "on-line", dels Cines. Els premis es van lliurar aquest 25 de juny en el transcurs d'una gala que es va fer a la Fábrica Moritz de Barcelona.

Mas Comtal celebra el 20è aniversari del celler i presenta el nou vi blanc Antistiana 2011

Mas ComtalVa ser al 1993 quan el celler Mas Comtal va adquirir personalitat pròpia, gràcies, sobretot, a l’impuls dels germans Milà, Albert i Joan. Va ser precisament y Albert Milà qui va presentar dintre del cicle ‘Dimarts Qalidès’ els nous vins d’aquest any. L’Antistiana 2011, elaborat amb la varietat Incroccio Manzoni, i l’escumós rosat 20 aniversari Mas Comtal, elaborat amb la varietat Merlot, van ser els vins més singulars presentats a La Taverna Vinseum de Vilafranca del Penedès.  Albert Milà va estar acompanyat de l’assessor elaborador de Mas Comtal, Miquel Medall.

La finca Mas Comtal, ubicada en el població d’Avinyonet del Penedès, és un projecte iniciat a començaments dels 80 que ha donat com a resultat uns vins especials, singulars i fidel empenta de l’entorn, que genera unes condicions òptimes per al conreu de la vinya: amb sòls calcaris i permeables que permeten el conreu de 8 varietats: 3 de blanques i 5 de negres. Xarel·lo i Chardonnay, en blancs, i Merlot, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc, en negres, són les que disposen de més extensió de plantació i les que ofereixen uns vins de més alta expressió.

 

 

El IV Congrés d’Art i Paisatge Vitivinícola se centra en l’enoturisme i l’art per a fer compatible el desenvolupament econòmic i el medi natural

 El paisatge és alguna cosa més que natura. Amb aquest punt de partida, els propers 27 i 28 de juny el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Vinseum, ubicat a Vilafranca del Penedès, serà l’escenari mundial del IV Congrés d’Art i Paisatge Vitivinícola, un cita biennal que congrega els representants més destacats dels diferents sectors que incideixen sobre el paisatge: paisatge, viticultors, elaboradors, arquitectes, universitats,  administracions i empreses vitivinícoles. La cita comptarà amb l’assistència del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

 El paisatge és alguna cosa més que natura. Amb aquest punt de partida, els propers 27 i 28 de juny el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Vinseum, ubicat a Vilafranca del Penedès, serà l’escenari mundial del IV Congrés d’Art i Paisatge Vitivinícola, un cita biennal que congrega els representants més destacats dels diferents sectors que incideixen sobre el paisatge: paisatge, viticultors, elaboradors, arquitectes, universitats,  administracions i empreses vitivinícoles.

Nominats als Premis Proyecta per l'estratègia dels cines Full HD

Dinàmic Comunicació, com a empresa que gestiona l'estratègia online dels cinemes Full HD, ha estat nominada als Premis Proyecta de Màrqueting Cinematogràfic. Dinàmic Comunicació competirà en la categoria Millor Estratègia d'Exhibició. Els guanyadors se sabran el proper dimarts 25 de juny, en el transcurs d'una gala que es farà en la Fàbrica Moritz de Barcelona.

Els Premis Proyecta estan patrocinats per ESCAC, Working at Weekend, Moritz i Fotogramas i compta amb la col·laboració de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències d'Espanya, Barcelona Catalunya Film Commission, Film Factory Estertainment, Filmin, Omnicom Media Grup, Rentrak, Umbilical Produccions, Vercine, Wide Pictures i Boxoffice.es.

El festival de cinema fantàstic, de terror i freak, Fantosfreak, presenta el cartell de la seva 14a edició

A pocs dies per a l'inici del festival de cinema, Fantosfreak ja s'ha presentat el cartell de la propera edició, que se celebrarà del 15 al 19 de juliol a Cerdanyola del Vallès. A més de per la temàtica, per la quantitat de curtmetratges rebuts i pel nivell de qualitat, el festival compta amb una imatge molt singular que es demostra en la creativitat i originalitat dels seus cartells i vídeo de presentació, que pròximament es podrà veure en www.fantosfreak.com

El festival
Es tracta del primer festival que toca les temàtiques fantàstiques, de terror i freak d'Espanya, pel qual s'han batut tots els rècords de recepció d'originals: 313 curts de 23 nacionalitats diferents. En l'edició de l'any passat es van rebre poc més de 200 curts. Quant a la qualitat dels treballs d'aquest any, l'organització del festival destaca el manteniment del nivell respecte de l'any anterior.
 

Dinàmic Comunicació organitza la preestrena de R3sacón als CinesFullHD

La preestrena de la pel·lícula R3sacón en Las Vegas a Catalunya va ser organitzada per Dinàmic Comunicació, equip que gestiona les comunicacions externes i online dels cinemes Full HD, que recentment s'han posicionat com els segons d'Espanya, per número d'usuaris.

La preestrena va comptar amb la col·laboració d'Europa FM, que va donar ressò a la prímicia en exclusiva a través d'entrades gratuïtes.

Els guardonats van poder gaudir de la primera emissió a Catalunya de R3sacón en Las Vegas el passat 30 de maig.

 

La primera convocatòria dels ‘Dimarts Qalidès’ supera les expectatives amb ple absolut a La Taverna de Vinseum

Amb gairebé una trentena de persones que superava l'aforament inicial, la presidenta de l'associació Qalidès, Terrers del Penedès, Mireia Torres, va iniciar la sessió explicant què és Qalidès, quins són les 12 cellers que formen part i que el públic assistent tindria l'oportunitat de conèixer en aquest cicle els vins de terrer, els més singulars de cada celler. Mireia Torres també va parlar dels objectius en els quals Qalidès treballarà durant el seu mandat, entre ells la nova pàgina web de l'associació i la creació de el “Camí Qalidès”. Torres va destacar la vinculació entre Qalidès i La Taverna de Vinseum i va recolzar la realització d'activitats de promoció d'interès “que relacionin un territori amb zones tan diferents, com és el Penedès, i els productes d'alta qualitat”.

A continuació en Xavier Rubires, enòleg del celler Jean Leon, va iniciar el tast explicant la història singular del celler, que es va originar en 1963 de la mà de Jean Leon. I que amb el temps, aconseguiria prestigi mundial acompanyat del seu enòleg d'excepció, Jaume Rovira.

En Xavier Rubires va conduir de manera molt amena el tast de vins de finca entrellaçant les anècdotes del fundador, un personatge carismàtic i de caràcter encantador, amb les característiques de l'elaboració i criança de cadascun dels vins.

 

 

Responsables de la gestió de comunicació, desenvolupament i creació de la pàgina web del Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme

 Dinàmic Comunicació és l’agencia responsable de gestionar la comunicació i invitar a participar en  l’assistència de les diferents ponències als diferents sectors motors econòmics públic i privats, l’àmbit periodístic i d’ensenyament, així com autoritats i fer-ne el ressò a través de comunicats de premsa.

L’objectiu de Dinàmic es difondre i potenciar el coneixement d’aquest fòrum i del territori i conscienciar als diferents sectors de l’àmbit econòmic, paisatgístic, institucional i universitari de la necessitat de preservar l’entorn buscant l’equilibri amb el desenvolupament econòmic de la zona del Penedès.

 A part Dinàmic Comunicació dóna suport empresarial al congrés amb el desenvolupament i creació d’una pàgina web on s’informarà en els diferents apartats de tota l’actualitat que es generi abans, durant i desprès del congrés. El proper més de juny està previst diferents presentacions al Baix Penedès, Alt Penedès i Barcelona i culminarà amb la celebració de les jornades al Vinseum de Vilafranca del Penedès els dies 27 i 28 del mateix mes.

Qalidès ofereix dotze tasts de vins ‘terroir’ del Penedès a La Taverna de Vinseum

Qalidès inaugurarà el proper dia 28 de maig el cicle de tasts ‘Dimarts Qalidès’ a La Taverna de Vinseum. Durant tres mesos, els 12 cellers que formen l'Associació oferiran al públic assistent un tast de vins ‘terroir’ que s'elaboren sota la DO Penedès.


En la línia i amb l'esperit cultural i dinàmic que el sommelier Ton Colet ha donat a La Taverna de Vinseum, Qalidès aprofitarà aquest escenari per a mostrar les experiències portades a terme per cada un dels cellers amb els vins de ‘terroir’.  
 
Els tasts s'impartiran en dos períodes: pre-verema, del 28 de maig al 2 de juliol. Hi haurà una pausa estiuenca durant els mesos de juny, agost i setembre, i tornaran a començar les bodegues que hagin realitzat la verema. La primera cita post-verema serà el dimecres 8 d'octubre. La cita dels ‘Dimarts Qalidès’ acabarà el dia 12 de novembre. 
 
Experiències amb l'elaborador dels cellers. 
Els ‘Dimarts Qalidès’ ha estat un projecte realitzat conjuntament per l'Associació de Qalidès, Terrers del Penedès y La Taverna de Vinseum.
El objectiu és compartir i disfrutar de manera directa l'experiència dels vins més exclusius directament amb els seus elaboradors, en primer lloc, i a més, tenir la oportunitat de poder conèixer vins d'identitat, de caràcter i sostenibles. 
Xavier Rubires, director tècnic de Jean Leon, oferirà el primer tast en una masterclass acompanyat dels vins Vinya Le Havre 2006, Vinya Palau 2007, Vinya Gigi 2011 i Vinya La Scala 2003.
 

Els cinemes Full HD de Cornellà aconsegueixen la segona posició en espectadors entre tots els cinemes d’Espanya

Consoliden la seva trajectòria a Catalunya i són ja líders alpaís en exhibició cinematogràfica.

Els cinemes són membres d’ACEC, Àrea Catalana d’ExhibicióCinematogràfica, empresa que agrupa diverses de les empreses exhibidores més rellevants de Catalunya.


Els cinemes Full HD, ubicats al centre comercial Splau! de Cornellà, han assolit una nova fita. Aquest mes de març han estat els segons cinemes d’Espanya en espectadors i recaptació totals, amb 89.000 entrades venudes. Aquests cinemes continuen creixent en acceptació des de la seva obertura ja fa dos anys, i ja estan consolidats com a primer complex català.
 
Els cinemes amb més espectadors a Espanya aquest mes de març han estat, com és tradicional des de la seva inauguració el 1998, els Kinépolis Madrid amb 9.222 butaques i 25 sales.

Número 1 en ocupació per butaca

 
Per rati d’ocupació, els Full HD són sense cap mena de dubte els cinemes de més alta ocupació d’Espanya gràcies, segons els seus responsables, a les millores arquitectòniques i tècniques que els fan radicalment diferents d’un cinema tradicional.

A finals de 2012 es van publicar les xifres dels espectadors dels complexes de cinema d’Espanya. Com era tradicional al sector, els dos primers locals van ser els de la companyia Kinépolis. 


En primer lloc el de Madrid, amb més de 9.000 butaques, i en segon lloc el Kinépolis valencià, amb més de 8.000 butaques. En aquest senti, amb només 2.200 butaques, els cinemes Full HD van aconseguir la tercera posició, superant el milió d’espectadors, i com veiem, segueixen aspirant a pujar al podi. Aquest març, els segons.

Ampliació de sales


A partir de juliol, els cinemes Full HD de Cornellà es convertiran  en el cinema multisala amb més diversitat de programació de tot l’Estat, gràcies a l’augment de 18 a 28 sales. En un moment de en que el sector està inmers en un discurs sobre la crisi econòmica i l’increment d’IVA en el sector cultural, aquesta iniciativa suposa una alenada d’aire fresc.

Pere Sallent, gerent dels cinemes, afirma que “el secret del nostre èxit és aconseguir la immersió de l’espectador” i que “encara que aquestes deu noves sales són petites, les hem dissenyat per tal que la immersió sigui encara més potent. Les pantalles minúscules ja no tenen sentit al cinema. Deixem-les per a casa i l’ordinador”.

Amb aquesta important obra, els cinemes passaran a oferir tota la programació de Barcelona en versió doblada. Tant comercial com, especialment, infantil o d’autor. 

Portem la comunicació i la gestió de patrocinis del festival Fantosfreak

L'ajuntament de Cerdanyola compta amb Dinàmic Comunicació per dinamitzar la promoció de la XIV edició del festival Fantosfreak

Què és el Festival Fantosfreak

El Festival de Cinema de Terror, Fantàstic i Freak, Fantosfreak, és un dels festivals de gènere més importants de Catalunya. L'any passat es van presentar uns 200 curts de 18 nacionalitats diferents i van assistir 1500 persones al día

Organitzant preestrena de THE CROODS

Dinàmic comunicació organitza la preestrena de "The Croods", la nova peli d'animació de DreamWorks pels cinemes FullHD del centre Splau conjuntament amb radio Flaixbac, Els FullHD actualment són els cinemes amb més programació infantil, des de Dinàmic comunicació portem tota l'estratègia de màrketing, comunicació,  l'estratègia, digital...

Escolta la promoció de Radio FlaixBac

L'estratègia d'influencers màrqueting en blogs i xarxes socials

La majoria de les marques nord-americanes estan emprant l'influencer màrqueting, encara que la quantitat de diners que li dediquen és limitada, segons un estudi de Technorati Media de desembre de 2012.

L' influencer màrqueting és un tipus de màrqueting en el qual les empreses utilitzen als usuaris més influents de les xarxes socials -líders d'opinió- perquè els ajudin a difondre el seu missatge als mitjans socials. D'aquesta forma, bloguers, tuiters, i altres usuaris, es converteixen en prescriptors de les marques.

Des de Dinamic Comunicació establim amb els nostres clients l'estratègia de màrqueting apostant, de manera consolidada, pels prescriptors de marca.

Per a més informació, www.marketingdirecto.com 

El celler de Jané Ventura participa en un cicle de Sopars Literaris de l'Hotel España

 Els vins i caves del Celler Jané Ventura de El Vendrell, Reserva de la Música Rosé 2010 i el ‘Do’ Gran Reserva Vintage2008, van acompanyar l’alta gastronomia de Martin Berasategui en el col·loqui literari amb l’escriptor Martí Gironell, que va presentar el seu llibre ‘L’Últim Abat’.

 

El celler del Penedès Jané Ventura, representada pel seu elaborador, l’enòleg del Vendrell, Gerard Jané, ha maridat els seus caves Reserva de la Música Rosé 2010 i el “Do” Gran Reserva Vintage 2008, amb tota una proposta novedosa on l’alta gastronomia es complementa amb el col·loquí amb un escriptor i en el escenari del Salo de les Sirenes d’en Ramon Casas de l’hotel España. En aquesta ocasió, la tertúlia literària, d’aquest 26 de febrer se centrava en el llibre ‘L’Últim Abat’ de Martí Gironell, que va comptar amb la presència de l’escriptor de la Garrotxa.

 

El celler Jané Ventura col·labora en actes culturals com a part de la seva aposta de vincular-se amb propostes culturals de valor afegit. De fet, Jané Ventura ha fet del territori i de la cultura el seu particular ‘brindis’ amb un maridatge selecte que destaca, sobretot, per la qualitat dels seus vins i caves.

 

Per al Sopar Literari amb Martí Gironell, Jané Ventura va apostar pels caves Reserva de la Música Rosé 2010 i “Do” Gran Reserva Vintage 2008, juntament amb el vi blanc Finca Els Camps Macabeu 2010 i Malvasia de Sitges dolça experimental 2009 (vi de palla).
Aquesta és la segona ocasió que els productes de Jané Ventura donen suport amb el cicle de Sopars Literaris, La primera edició va tenir lloc a mitjans de desembre, on es va presentar el llibre ‘Las leyes de la Frontera’ de Javier Cercas.

 

Gairebé cent anys d’història

 

JANÉ VENTURA és un celler familiar ubicat al Vendrell des de 1914 i compta ja amb una nissaga de quatre generacions iniciada per Josep Jané, continuada per Albert Jané Jané i el seu fill Benjamí Jané Ventura. Actualment, enòleg i gerent és Gerard Jané Úbeda.

Les vinyes es troben a la comarca del Baix Penedès, entre el mar i la muntanya, a les finques Mas Vilella i Els Camps. Elabora una gamma diversa de productes tant de vi com de cava: Selecció de Vinyes (blanc, rosat i negre), Vins de Finca “(Mas Vilella” i “Finca Els Camps”), caves “Reserves de la Música”, Cava “Do” de Jané Ventura; Vins Experimentals Col·leccions Especials.

La producció es reparteix entre el mercat nacional i l’internacional al 50%. Els països a on més exporta són Alemanya, Bèlgica, Andorra, Suïssa, Dinamarca, Rússia, Polònia o Corea del Sud. En total, 250.000 ampolles de vi i cava.

 

 

Dinàmic Comunicació gestionarà a partir d'ara l'estratègia digital i de comunicació de Qalidès

 

 Mireia Torres, nova presidenta de l'associació Qalidès, Terrers del Penedès, ha confiat l'estratègia de comunicació a Dinàmic Comunicació

 

 

Dinàmic Comunicació serà l'agència encarregada de gestionar les comunicacions, tant internes com externes de l'associació, mantenir els contactes asidus amb la premsa especialitzada i generalista així com de desenvolupar l'estatègia digital incloent la nova web.

L'objectiu de Dinàmic Comunicació és potenciar el territori i donar a conèixer Qalidès i la qualitat dels cellers que en formen parte, tant als consumidors finals como als professionales de l'hostelería i la restauració.

Els celles que formes part de Qalidès son Huguet de Can Feixes, Jean Leon, Gramona, Albet i Noya, Mas Comtal, Miguel Torres, Can Ràfols dels Caus, Jané Ventura, Avgvstvs Forvm, Castellroig, Finca Viladellops i Pardas.

 L'associació Qalidès va escollir com a nova presidenta a Mireia Torres el passat dia 1 de Febrer, després d'una renyida votació amb l'altre celler aspirant a la presidència, Gramona, per la diferència d'una única votació.
 

 

Dinàmic Comunicació organitza la presentació del “Do” de Jané Ventura al Restaurante La Buena Vida

Dinàmic Comunicació organitza la presentació del  “Do” de Jané Ventura al Restaurante La Buena Vida

Una important representació de la premsa especialitzada ha assistit al acte de presentació del nou cava del celler del Penedès, Jané Ventura, representada pel seu elaborador, Gerard Jané. El nou cava "Do" Gran Reserva Vintage, un cava de 45 mesos de criança en ampolla, s'ha presentat al Restaurant La Buena Vida, després de la seva extraordinària acollida entre els especialistes del sector vinícola de Catalunya.
El reconegut xef del Restaurant, Carlos Torres, ha sigut l'encarregat de maridar el nou cava i vins de la finca de Jané Ventura amb una selecció de creacions culinàries escollides per a la ocasió en un sopar molt especial. 

La Buena Vida cava do  Jane Ventura

TVE, emet la notícia de l'ampliació de les sales als cinemes FULLHD de Cornellà i de la nova tarifa plana de cinema

Els cinemes Full HD de Cornellà, ubicats al Centro Comercial Splau!, es convertiran pròximament en el multisala amb més sales del Estat, incrementant-los en 10 sales més, passant de 18 a 28. 
Per a Pere Sallent, aquesta iniciativa suposa que els cinemes "podran oferir tota la programació en versió doblada de Barcelona. I tots els continguts alternatius: òperes, concerts, futbol, carreres, grans clàssics del cine. etc." Les obres s'iniciaran pròximament i finalitzaran al estiu.

Per una altra part, també s'ha presentat "El Puntàs", una iniciativa pionera a Espanya que consisteix en implantar la tarifa plana de cinema sense obligació de permanència. 

Jané Ventura en el reportatge la Ruta del Cava al Penedès de TVE

El celler Jané Ventura forma part del magazin de tarda de TVE amb el nou cava "Do"

 

Us deixem alguns fotogrames del reportatge que van fer a TVE al programa + Gente d'Anne Igartiburu. El reportatge, la Ruta del Cava al Penedès,  s'ha centrat en el cava com a protagonistes de les festes nadalenques. Gerard Jané va explicar la sensibilitat del celler per la música i la concretació d'aquesta sensibilitat en la sèrie Reserva de la Música de la qual el "Do" és el seu màxim concepte. ç

 

Jané Ventura, protagonista a TVE

 

 

Jané Ventura, protagonista a TVE

Els cellers Jané Ventura formaran part d'un dels reoprtatges nadalencs que el programa +Gente programarà per el dia 20 de desembre. Per aquest motiu, un equip de Televisión Española a Catalunya, format per David Gallach i Ramon Dorado, han filmat diferents panoràmiques del celler, el embotellament i la masia centrant-se en la vinculació de la bodega Jané Ventura amb la cultura i, molt especialment, amb la música, a través dels seus caves Reserva de la Música. El reportatge contempla una intervenció del elaborador Gerard Jané, que parlarà del cava 'Do' Gran Reserva Vintage

.Gerard Ventura y el equipo de TVE1


els Nostres Serveis

Aplicant els serveis de comunicació en el mercat real i digital

Estratègies de Comunicació

Analitzem l'estratègia digital i de comunicació que millor s'adapta a les necessitats i objectius

Excel·lència

Aplicant aquestes idees obtenim els objectius marcat

 

 

premi proyecta 2013
T'AGRADA EL QUE VEUS?

Disposem de
plans

que adaptem a
les teves necessitats

Loading...
Loading...