Web i Vídeos de Táctica, Investigació Estratègica

Tàctica es una empresa d'anàlisi estudis de mercats per a guiar l'estratègia empresarial de petites i grans marques com SEAT, Ajuntament de Barcelona, Gallina Blanca, FCBarcelona, Sanitas, etc... 

Necessitàven una nova imatge fresca, neta i sense l'excés de literatura de l'anterior web. Sumant a la nostra assesoria Online, la direcció de Tàctica tenia molt clara l'estructura de missatges i de comunicació del seu site així que hem "dibuixat" exactament allò que tenien al cap, alineat perfectament amb el públic objectiu visitant de la seva web. 

Experts internacionals expliquen a Barcelona com, quan i què mesurar a Internet en el marc dels SocialDay

El nostre equip està essent l'encarregat de la gestió de premsa de l'event a Barcelona. Gestió de mitjans, notes de premsa, convidar a periodistes a la sessió oberta que servirà per presentar la jornada, etc...

SocialDay, esdeveniments adreçats a professionals de marqueting online en format d'experiència única per a cada assistent, arriba a Barcelona el proper 8 de maig. En un escenari tan emblemàtic com el Mobile World Center de la ciutat comtal, els principals professionals i CEO‘s  d'start-ups importants aportaran la seva experiència professional aplicada a les mètriques 2.0 i l'analítica online per planificar i optimizar els resultats de les nostres accions 2.0. Dinàmic Comunicació hi col·labora donant difusió i gestionant entrevistes amb els principals organitzadors, Fede Cosentino i Jose Rodríguez.

Fantosfreak

Estratègia de patrocini i de comunicació del Festival Fantosfreak

Un any més iniciem el nostre treball amb el festival Fantosfreak, cada any superem els bons resultats tant en la línia de patrocinis com en el retorn de comunicació aconseguit. Aquest any es preveu un augment de participació a nivell de presentació de curts (402 de 38 nacionalitats diferents en el 2014), a nivell de públic (unes 8000 persones durant els 5 dies) com a nivell de audiència: lectors / oients / xarxes socials, aconseguint una audiència de més de 700.000 persones. El festival cada any és mes conegut arribant a ser un referent en el sector de curtmetratges. És el festival gratuït al aire lliure d'aquest gènere amb més alfuència de públic de Catalunya. El ajuntament de Cerdanyola aposta per la seva XVI edició aconseguint una major dinamització y coneixement de la població.

Treballant amb la premsa per a la presentació del llibre de Funseam

La Fundació per a la Sostenibilitat Energètica i Ambiental, ha presentat, a Madrid al Club El Club Español de la Energía, el llibre "Innovación y Sostenibilidad Energética" que recull les conclusions i ponencies presentades en el II Simposi Empresarial Internacional de FUNSEAM, realitzat el 2014. La presentació s'ha dut a terme a càrrec de Dra María Teresa Costa, Directora de la Càtedra de Sostenibilitat Energètica de la Universitat de Barcelona, Antonio Llardén, President del patronato Funseam i President de Enagás, Arcadio Gutiérrez, Director General de Enerclub. De de  Dinàmic Comunicació ens hem coordinat amb els nostres directors de comunicació dels diferents organismes com Enagàs, Enerclub... per a poder elaborar una nota de premsa coherent i amb una comunicació organitzada. 

Des de Dinàmic Comunicació hem centrat els nostres esforços en els mitjans de RSC i del sector Energètic i hem donat importància a que  "el sector energètic camina l'àmbit de la innovació vinculant aquests avenços a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic".  

¿Por qué nos gustan tanto los festivales?

Realmente la respuesta es… porque nos lo pasamos muy bien. Y porque nos permite comenzar un proyecto desde el principio, tener una visión 360 grados e ir acotando y añadiendo acciones en función del retorno.

Un festival comporta que, aparte de que tengan las mejores películas, las mejores bandas o lo mejor de todo, un buen plan de comunicación que tenga asociado una serie de acciones paralelas. Si tenemos al mejor grupo, pero nadie lo sabe. ¿De qué me sirve?

10.000 atacs per web: escollir una bona password és crucial

Des de fa pocs anys, els administradors dels CMS més coneguts (Wordpress, Drupal y Joomla) sabem que els atacs a les nostres webs són el pa de cada dia. I la majoria hem après a base d'ensurts. 

Avui mateix he mirat el log del firewall (registre d'atacs) i he vist que per a un sol client nostre hem rebut 10.000 atacs (intents d'intrusió; repeteixo: intents) en els darrers 4 mesos.

Veurem a continuació que una de les millors proteccions contra això està a les nostres mans i és tan fàcil com tenir una política de passwords correcta. Bàsicament escollir un password adequat per cada situació i MAI utilitzar paraules que existeixin en un diccionari, així com el nom del nostre fill i el seu any de naixement. 

Sembla obvi però, reflexioneu... ho feu bé?

Èxit en les accions amb Qalidès en un principi d'any molt actiu

Un dels objectius que ens vàrem fixar amb el grup Qalidès per aquest 2015 és el de donar a conèixer els vins en maridatges gastronòmics d'alt nivell en petits grups. 

En aquesta línia hem començat amb molta força i des de Dinàmic Comunicació hem buscat, negociat i executat diversos grups tot diversificant espais i perfils: 

  • Dins el marc del Simposi Internacional FUNSEAM sobre eficiència energètica de febrer del 2015. En el sopar de comiat al Restaurant Bardot el Summiller Jordi Carrascosa va fer un tast de 7 vins Qalidès en petit comitè als ponents principals i membres de part del patronat (principals energètiques espanyoles).
  • A l'event d'inauguració del Cinema Phenomena a Barcelona, els vins oficials de l'acte vàren ser els 7 vins de Qalidès seleccionats (per sorteig). A més, va assistir una representació de Qalidès (presidenta Mireia Torres) i la responsable de la conta Qalidès de Dinàmic Comunicació la Fina Soler. L'acte va anar a càrrec de la Agència Work At Weekend (WAW) amb la que col•laborem, tota la info al seu blog : Qalidès a la Inauguració del cinema Phenomena

Funseam: comunicació de qualitat i constància per a aconseguir seguir més visibilitat

La passió. El convenciment de que si creiem en el projecte, el defensarem fins al final, és el que ens ha mogut per a establir una estratègia de comunicació adhoc per a el III Simposi Internacional FUNSEAM.

Si no creus amb el producte, no facis comunicació. Si ho fas per diners, desvirtuaràs el concepte de la marca. Si ens impliquem en el projecte, si creem passió, arribarem a vincular-nos amb el nostre client. I la comunicació serà més fluïda.

Els dies 2 i 3 de febrer de 2015 els principals experts internacionals en energia i sostenibilitat es van reunir en el marc del III Simposi Internacional FUNSEAM al Parc Científic de Barcelona per a proposar solucions en el camp de la eficiència energètica.

Studioglass

Studio Glass: inclús l'empresa que es dedica a un producte especial, necessita counicar

A la primera pel·lícula de la saga de Bourne, “El mite de Bourne”, el protagonista, interpretat per Matt Damon, fa un resum del que és Google en poques paraules: està a punt de fer tirotejat en una estació de tren de Berlín i des de la central de la CIA estableixen tot tipus de obstacles per a que Bourne pugui ser vist. Però finalment, el protagonista aconsegueix escapar (menys mal).

En aquest punt, i en cas de que el treball que plantegem amb Studio Glass, la col·laboració de Dinàmic Comunicació es centra en donar visibilitat,  en proposar accions a una empresa dins d'un sector molt especialitzat. El objectiu és clar:  si et veuen, et contracten, i si et contracten, hi ha moltes possibilitats de que et contractin altre cop (a diferència de la pel·lícula, que tenien un altre objectiu). 

Mini site de control de descàrrega de les presentacions del III Simposio FUNSEAM

Estem en plena preparació del "III SIMPOSIO EMPRESARIAL INTERNACIONAL FUNSEAM: MERCADOS Y SOSTENIBILIDAD PARA UN SECTOR ENERGÉTICO COMPETITIVO". Tenint en compte que es tracta d'un Simposi ja consolidat - 3era edició enguany-, amb ponents de primer nivell internacional, amb la presència dels responsables de les principals energètiques espanyoles (i líders mundials del sector) i que està confirmada l'assistència del Ministre d'Industria, Energia i Turisme Jose Manuel Soria us podeu imaginar que tenim tots els recursos al 200% d'intensitat.  

La plana de control de descàrregues de material

Dins aquest marc sembla com fora de lloc parlar d'un desenvolupament d'una plana de control de descàrregues per al material de les ponències per a l'esmentat congrés. Però és que en realitat, el nostre dia a dia també es composa d'aquests petits encàrrecs. I val la pena destacar-ne el desenvolupament i parlar-ne perquè als nostres clients no sempre se'ls acut que tots aquests desenvolupaments estàn al seu abast.  

Tanquem un espectacular any de pre-estrenes als Cines FULL HD

Entre novembre i desembre d'aquest passat 2014 hem gestionat 7 preestrenes. Això permet tancar l'any havent gestionat 30 preestrenes a través dels canals propis del Cinema (Twitter, Facebook) i d'altres comptant amb la col·laboració de mitjans de comunicació com Europa FM, Cadena 100, Flaix FM, FlaixBac, Radio Marca, RAC105, Onda Cero, etc... o clubs com Rakk4u, TresC o Super3.

Novembre i desembre de preestrenes estrenes

Entre les últimes fites, Dinàmic Comunicació ha donat difusió a través de les xarxes socials de la Marató especial d' "El Hobbit", on amb un mateix tíquet s'ha pogut veure el passat 16 de desembre la primera i segona entrega d' "El Hobbit", juntament amb la preestrena d' "El Hobbit: la batalla de los cinco ejércitos". Les 2 sales disposades per a la sessió especial es van exhaurir. Per tal d'amenitzar la 'llarga' vetllada es va comptar amb la col·laboració de la Societat Tolkien Catalunya, que va instal·lar als cinemes Full HD una exposició d'objectes de la pel·lícula, sent l'única mostra d'aquestes característiques a tot el país.

Joomla! guanyador del premi al millor CMS PHP Open Source

En primer lloc ¿què és Joomla? Doncs el sistema de gestió de continguts sobre el que muntem les webs a Dinàmic Comunicació (des de landings a grans portals). D'això se'n diu CMS (content management system), Open Source (el nucli és gratuït i evoluciona gràcies a la comunitat mundial) i PHP (un llenguatge de programació per a internet, el més extès).

De CMS PHP OpenSource n'hi ha força al món, però bàsicament la cosa es mou entre 3: Drupal, WordPress i Joomla. Cada empresa tria el seu sistema, Dinàmic entre elles, i es converteix en experta d'aquell sistema. Nosaltres portem 11 anys ja treballant en Joomla i en tenim tanta experiència que som extremadament ràpids i donem un bon servei, cosa que ens limita a fer-ne servir cap d'altre.

Dinàmic Comunicació consolida l'Speed Tasting amb l'exit de la segona edició

Dinàmic Comunicació s'apunta un nou èxit en l'organització d'esdeveniments al sector del vi. El II Speed Tasting Qalidès ha tornar a destacar per l'originalitat de l'experiència, mostrant els grans vins rosats i negres del Penedès. 

Més de 150 persones han gaudit a la Fàbrica Moritz d'una nova manera de transmetre "l'experiència del vi" cap a un sector més jove, tot combinant la música i el dinamisme per presentar un vi en sis minuts. Les entrades per a aquest esdeveniment es van posar a la venda en exclusiva mitjançant la web de experiències LetsBonus. L'acte va comptar amb la gastronomia del xef estrella Michelin, Jordi Vilà.

Entre els assistents han figurat els elaboradors i enòlegs de cellers que formen part de Qalidès representats per Mireia Torres, i Gemma Sorigué en qualitat de directora general de vendes de LetsBonus. 

També ha assistit la premsa especialitzada i de tendència i els blocaires gastronòmics més actius a les xarxes socials i es va comptar amb la presència de representants de la cultura com l'actriu de TV3 Cristina Dilla; Isabel Galobardes i Xavier Guitart, exdirectora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya i president del Clúster Audiovisual català respectivament.

Comunicació i gestió de patrocinis del FIT, Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola

El Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola, FIT,  s'ha presentat a Barcelona amb gran èxit de públic i mitjans convocats. Dinàmic Comunicació ha gestionat la comunicació amb la premsa, la cerca de sinèrgies amb empreses i la de patrocinis, com l'aconseguit amb l'empresa de congelats Maheso. La presentació s'ha fet a l'FNAC El Triangle de Pl. de Catalunya i ha comptat amb la presència de l'alcaldesa de Cerdanyola, Carme Carmona; la regidora de Cultura, Monserrat MontielRosa Maria Soler, presidenta de Bambalina, membre de la fundació Xarxa i Joan Lorenzo, cap d’àrea d’espectacles de Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya.

Inaugurem el Website de StudioGlass en tres idiomes per a mantenir la seva vocació Internacional

Un parell de mesos hem estat immersos en el desenvolupament de la pàgina web de StudioGlass i el resultat ha estat enormement gratificant. Podeu veure-ho vosaltres mateixos a  www.studioglass.es

Les necessitats de comunicació de l'empresa eren un repte, ja que, tot i que treballar en la decoració de ampolles de vidre per a packaging, PLV, màrketing., etc..., el producte que resulta de la seva activitat es destina a 3 públics molt diferents: retail (Ritzenhoff Design), ampolles i envasos (departaments de packaging) i Copes i Gots (per a accions de màrketing).

Així doncs, hem hagut d'interioritzar diferents formes de presentar els seus productes / serveis, buscar la millor forma de comunicar les seves virtuts i, a la mateixa vegada, definir la necessitat sobre disposar d'àrees de comunicació a la web de la activitat de l'empresa. 

La Web del futur als Cines FULLHD, El Punt Vallès i El Punt Ribera

Durant la primera part de l’any 2014 hem estat treballant de forma intensiva en la nova web dels Cines FULLHD i que després s’ha aplicat als demés cines del grup El Punt.

La necessitat

La necessitat es va plantejar per diversos motius i ens vàrem posar mans a l’obra sempre tenint em ment els objectius.

El primer dels motius va ser voler oferir a l’usuari una experiència el més clara possible. Sense elements innecessaris, sense excés de literatura i centrada completament en el producte: les pel·lícules. Qualsevol persona havia de poder mirar, triar i comprar sense grans complicacions, decoracions o passos.

Comunicació del concepte "La millor oferta cinematogràfica d'Espanya"

Els Cines FULLHD gràcies a la seva innovació continuada ha inventat el nou concepte “La millor oferta cinematogràfica possible” per a superar els seus dos grans èxits, un per cada any de vida, del mil·lió d’espectadors i beneficis – el primer any -, i convertir-se en el cinema amb més sales de l’estat Espanyol obtenint de retruc el segon lloc al rànking de vendes nacional.

El concepte es basa en una idea simple: que tothom, però tothom de veritat, trobi un motiu (una pel·lícula, un tipus de cinema, una tarifa reduïda, un format, un idioma...) per venir als Cines FULLHD. O fins i tot que s’hi planti amb la seguretat que alguna cosa interessant trobarà.

Amb aquest objectiu el cinema ofereix dilluns de repesca (joies ja emeses que has de veure als FULLHD sí o sí), els dimarts V.O.S. (per disfrutar de les interpretacions originals), els dimecres i dijous dies fidelitat (a un preu imbatible) i les matinals infantils (on es troben fins a 12 títols infantils per a no fallar venint amb els més petits). A això hi podem afegir la Sala 28 experimental: una sala on es proven les últimes tecnologies per valorar-ne la seva rendibilitat i durabilitat. El resultat és que l’espectador pot veure la projecció del futur en aquesta sala, independentment de si aquell model de projector, butaca, so, etc... acabarà triomfant comercialment.

Rotund èxit del 1er Speed Tasting de vins de Qalidès a la Fàbrica de la Moritz

Estem pletòrics, satisfets i amb l’eufòria resultant de la feina ben feta i les fecilitacions de públic, periodistes, enòlegs i els propis elaboradors dels Cellers. El més important i el que marca l’èxit de la convocatòria és que la gent s’ho va passar bé, així de fàcil i contundent 

L’event, celebrat el passat 5 de Juny de 2014, va comptar amb més 100 assistents i amb una nutrida representació de periodistes de diferents mitjans com ElPeriódico, rtvvilafranca.com, revistayoung.cat, Mar Galván (vinetur.com entre altres), Rodrigo Mestre (cartavariada.com entre altres), Vadevi, cupatges.cat , Revista Cuina, revistavinosyrestaurantes.com , etc... sumillers de primer nivell com Juan Muñoz (www.sommelier-masterclass.com) o Sergi Figueras (Bar à Vins Moritz), representants de les empreses col•laboradores LestBonus, Bar à Vins Moritz i, evidentment, l’equip al complert de Dinàmic Comunicació.

 Podriem extendre’ns sobre l’èxit de participació, de ressò mediàtic, de valoració dels elaboradors, d’acompliment d’objectius, etc... però ens quedem amb els comentaris d'ànim i felicitació que ens vàren fer elaboradors, empresaris, clients, amics i col•legues. Aquí us deixem un collage del fotocall d’entrada i el timeline de Twitter del hashtag #speedtasting (gràcies Revista Young per pensar-hi) ón es recullen alguns dels tweets. 

Organizamos el primer Speed Tasting de vinos de terruño

El acto tendrá lugar el próximo jueves 5 de junio de 2014 a las 19h en la Fábrica Moritz Barcelona de la Ronda Sant Antoni 39. La propuesta contará con la presencia de los 13 elaboradores de las bodegas que forman parte de Qalidès.

Se trata del primer acto pensado, creado, organizado y llevado a cabo desde Dinamic Comunicació. Para ello contaremos con los elaboradores de la associación Qalidès que presentarán sus vinos de "terroir" a los asistentes, el emblemático espacio Moritz Bar a Vins, la distribución de entradas a través de LetsBonus i el servicio de copas de Riedel.

El objetivo es dar a conocer las especiales características de los vinos de terruño y, junto a nuestros compañeros de viaje en esta aventura, acercar los vinos de esa gama al público y prensa en general en un evento con un formato innovador, fresco y nunca visto en nuestro país. Todo ello a través del mejor canal, en el mejor emplazamiento y con los mejores recursos (conocimiento y experiencia, copas y vinos).

  • Día: Jueves, 5 de Junio
  • Hora: 19h (Afterwork)
  • Lugar: Fábrica Moritz Barcelona (sala 39) del espacio Moritz. Ronda Sant Antoni, 39

Dinàmic Comunicació ha dissenyat la campanya de difusió d’ “Els dilluns de Repesca” als Cines Full HD

Dinàmic Comunicació, és la responsable la campanya  comunicació i màrqueting de la proposta “Els dilluns de Repesca” creada pels Cinemes Full HD per gaudir de pel·lícules que ja no es troben en cartellera. La campanya s'ha composat de diverses comunicacions a través de les xarxes socials, noticies al web del cinemes www.elsmillorscines.com, difusió mitjançant els blocaires especialitzats en el món cinematogràfic i també de la premsa en general. Com a annex a la campanya s'ha establert una sinèrgia amb el Centre Comercial Splau per tal de publicar a les xarxes socials  les diverses comunicacions que es facin sobre aquest nou cicle.

Des del passat dia 12 de maig, 18 sales dels cines Full HD del centre comercial Splau repescaran cada dilluns i de forma continuada pel·lícules emeses en els últims mesos i que ja no es troben en cartell, aplicant un preu fidelitat reduït de 4,5€, tant en 3D com en 2D.

Més articles...


els Nostres Serveis

Aplicant els serveis de comunicació en el mercat real i digital

Estratègies de Comunicació

Analitzem l'estratègia digital i de comunicació que millor s'adapta a les necessitats i objectius

Excel·lència

Aplicant aquestes idees obtenim els objectius marcat

 

 

premi proyecta 2013
T'AGRADA EL QUE VEUS?

Disposem de
plans

que adaptem a
les teves necessitats

Loading...
Loading...